Gabriel Cotabiţă şi Alina sărbătoresc 10 ani de iubire. El are 64 de ani, iar ea 37

Gabriel Cotabiţă şi Alina sărbătoresc 10 ani de iubire. El are 64 de ani, iar ea 37

Gabriel Cotabiţă şi soţia Alina. (Foto: OK! Magazine)

Iubirea nu cunoaşte vârste, nu cunoaşte etnii, nu ţine cont de culoarea pielii! Gabriel Cotabiţă şi Alina trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ 10 ani de zile. Sunt mai fericiţi pe zi ce trece, mai îndrăgostiţi, dar cum a început povestea lor de iubire?

Nu mulţi l-ar fi văzut pe Gabriel Cotabiţă din nou în postura de mire. Dar iată că s-a întâmplat în 2016, atunci cei doi au spus marele DA, au devenit soţ şi soţie. Este vorba despre celebrul cântăreţ Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu. Este o diferenţă de 27 de ani între ei, el face parte din lumea artistică, ea nu are legătură deloc cu viaţa mondenă, cum s-au cunoscut aşadar cei doi?

EXCLUSIV pentru OK! Magazine, Alina Cotabiţă ne-a povestit despre fiorii dragostei, despre cum s-au văzut pentru prima dată în 2010. Atunci a început totul: "Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook.".

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările