Gabi Bădălau, dezvăluiri despre divorţul de Claudia Pătrăşcanu: Am înşelat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro şi un apartament

Gabi Bădălau, dezvăluiri despre divorţul de Claudia Pătrăşcanu: Am înşelat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro şi un apartament

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău FOTO Facebook

Scandalul dintre Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu a atins apogeul, iar afaceristul face primele declaraţii incendiare despre relaţia lui cu fosta solistă de la trupa Sexxy.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabi Bădălău s-a întors vineri din Dubai la braţul Biancăi Drăguşanu, cei doi fiind surprinşi de paparazzi pe aeroport. Imediat, Gabi Bădălău s-a îndreptat spre Constanţa, la casa Claudiei Pătrăşcanu, de unde trebuia să-şi ia copiii, pe care nu-i văzuse de două săptămâni, conform termenului dat de instanţă. Claudia Pătrăşcanu, cu care este în divorţ, nu i-a dat însă copiii.

“Azi aşteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influenţaţi. Copiii când vin la mine îmi zic.! De şase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susţin financiar şi pe ea , şi pe copii. Nu le lipseşte nimic copiilor şi nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos.

“O să-i fac plângere penală. Claudia mă şantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro şi un apartament, plus cheltuieli cu şcoala copiilor”, a continuat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Gabi Bădălău susţine că soţia sa îşi doreşte custodia exclusivă a celor doi băieţi ai lor. Pentru asta, la ultima înfăţişare la tribunal, Claudia a cerut testul anti-drog, susţinând că Gabi Bădălău se droghează.

“Am înţeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, şcoala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt aşa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeaşi emisiune.

Află pe Click! care a fost reacţia artistei Claudia Pătrăşcanu la aceste acuzaţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările