Frumuseţea şi magnetismul Sophiei Loren rămân în familie. Cât de mult îi seamănă prima nepoată, care tocmai a împlinit 15 ani

Frumuseţea şi magnetismul Sophiei Loren rămân în familie. Cât de mult îi seamănă prima nepoată, care tocmai a împlinit 15 ani

Sophia Loren. Foto: Profimedia

Sophia Loren este un etalon de frumuseţe, un model pentru multe femei. Iar vestea că cineva îi calcă pe urme este chiar o bucurie.

Ştiri pe aceeaşi temă

De neuitat sunt ochii, talentul, buzele senzuale şi talia suplă ale legendarei actriţe. Era suficient să clipească de câteva ori şi orice bărbat era vrăjit de magnetismul ei inconfundabil.

Acum, prima nepoată a Sophiei Loren a împlinit 15 ani, exact vârsta pe care o avea şi ea, când şi-a început activitatea în vizorul publicului. Deşi văzută ca o versiune europeană a lui Marilyn Monroe, cariera lui Loren a fost măreaţă, curajoasă şi inovatoare. A avut un succes colosal. Cu rolul său din ”Două femei” din 1961, a devenit primul actor care a câştigat un Oscar pentru o producţie într-o limbă străină (n.r alta decât engleza).

Citeşte mai departe aici....

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările