Fratele lui Kevin Spacey face dezvăluiri: „Mi-am petrecut copilăria încercând să îmi protejez fratele de a fi violat de tatăl nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Randall Fowler (62 de ani), fratele lui Kevin Spacey (59 de ani), a declarat pentru podcast-ul „Drew and Mike Show“ că regretă faptul că actorul s-a transformat în tatăl lor, care i-a abuzat în copilărie.

Randall Fowler a povestit că şi-a petrecut copilăria încercând să îl protejeze pe fratele lui de abuzurile tatălui lor, Thomas Geoffrey Fowler - un militant al Partidului Nazist American -, iar faptul că acum Kevin Spacey este acuzat de acelaşi comportament îl dezamăgeşte, relatează News.ro

„Ceea ce e dureros este că mi-am petrecut mare parte din copilărie încercând să îmi protejez fratele de a fi violat de tatăl nostru. Şi, 40 de ani mai târziu, aflu că a devenit ca el. Fratele meu a trăit această viaţă secretă timp de 40 de ani“, a spus Randall Fowler, potrivit Pop Culture.

Fratele lui Spacey, imitator al lui Rod Stewart şi şofer de limuzine în Idaho, nu mai ţine legătura cu starul de mai mulţi ani. Chiar şi aşa, el consideră că este „repugnant“ ceea ce a făcut fratele lui, dacă zecile de acuzaţii de molestare şi hărţuire sexuală care i-au fost aduse sunt adevărate.

„Am încercat să am o relaţie bună cu fratele meu, dar acum se dovedeşte că după 40 de ani el reprezintă, de fapt, tot ceea ce eu luptam împotriva“, spune Fowler.

Teoria lui Fowler este că Spacey a urmat acelaşi tipar de comportament pe care l-a avut tatăl lor. Fowler a reuşit să plece din „casa ororilor“, aşa cum a caracterizat căminul în care a crescut, când a ajuns la vârsta majoratului, în 1975, însă fratele lui mai mic a rămas acolo încă cinci ani, fără ca cineva să îl protejeze.

„Cred că asta (abuzurile tatălui – n.r.) mi-a distrus mare parte din viaţa de adult. Fratele meu, în schimb, a devenit actor, a câştigat mulţi bani, putere şi influenţă. A folosit toate astea pentru a-şi atrage prada. A făcut-o şi i-a mers timp de 40 de ani“, a mai spus Fowler.

„El (Kevin Spacey – n.r.) crede că dacă are o viaţă de actor îi este permis, pentru că este iubit pentru  personajele diabolice din filme, dar ar trebui să fie privit ca un adevărat pervers. Este cel mai rău dintre cei mai răi“, a adăugat el.

El a vorbit şi despre cei care i-au stat alături lui Kevin Spacey toţi aceşti ani, văzându-i comportamentul, dar care acum „au sărit din barcă ca şi când brusc ar fi căpătat o conştiinţă“.

În cele din urmă, Fowler a spus că nu îi doreşte răul fratelui său, dar a adăugat că Spacey „va trebui să-i înfrunte pe cei care îl acuză“. 

Noul interviu cu Fowler vine după ce luni actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare în Nantucket pentru că ar fi agresat sexual un tânăr în 2016. El, însă, pledează nevinovat.

În octombrie 2017, după izbucnirea scandalului privind acte de hărţuire sexuală comise de Kevin Spacey, fratele lui a povestit într-un interviu că tatăl lui era un „nazist, pervers şi sadic“. Pe atunci, Randall Fowler a declarat pentru Daily Mail că este profund tulburat de scandalul în care este implicat fratele său mai mic, iar în 2004, a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre copilăria traumatizantă, alături de un tată abuziv, pe care au avut-o el şi fraţii lui, Kevin Spacey şi Julie Ann Fowler. 

   

Kevin Spacey este cunoscut pentru faptul că este foarte prudent când vine vorba de viaţa privată. Potrivit The Telegraph, când a fost întrebat de versiunea diferită pe care o are fratele lui despre comportamentul tatălui lor, actorul a replicat: „Nu comentez. Ce ar trebui să fac acum? Să povestesc tuturor cele mai profunde şi întunecate secrete ale mele doar pentru că oamenii vor să le ştie?“.

Thomas Geoffrey Fowler (foto dreapta jos) s-a alăturat partidului neo-nazist din SUA, îl idolatriza pe Adolf Hitler, purtându-şi chiar şi mustaţa precum acesta, afirma că Holocaustul este o minciună. Mai mult, bărbatul şi-a abuzat fizic şi verbal familia, iar Randall Fowler susţine că a fost violat şi bătut ani la rând, fără ca mama lui să ia atitudine. 

image

Randall Fowler afirma în acelaşi an că sora lui mai mare, Julie, nu a mai suportat bătăile, iar la 18 ani a fugit de acasă, în timp ce Kevin Spacey s-a închis în el şi făcea tot posibilul să nu-şi supere tatăl pentru a nu avea aceeaşi soartă. Mai mult, Fowler spune că Spacey s-a refugiat în actorie şi îşi distra tatăl imitând persoane faimoase. 

„Casa noastră era incredibil de îngrozitoare. Copilăria acolo a fost absolut mizerabilă. Kevin a încercat să evite tot ce ni se întâmpla şi se retrăgea într-o bulă a lui. A devenit viclean şi inteligent. Şi-a reprimat toate sentimentele.“

Fowler susţine că mama lor, Kathleen, era cea care susţinea financiar întreaga familie, având o slujbă stabilă ca secretară. În 1963, relaţia părinţilor s-a degradat, după ce femeia a aflat că soţul ei a abuzat sexual o adolescentă care îi era rudă. 

Totuşi, Fowler susţine că mama lor nu a intervenit niciodată, deşi ştia că tatăl îl abuza sexual, iar când a crescut şi a confruntat-o aceasta a rupt legătura cu el. În schimb, Kathleen, care a murit în 2003, a avut o relaţie extrem de apropiată cu Kevin Spacey. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite