Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey: „Am fost un obsedat, dar acesta este motivul succesul ei“

Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey: „Am fost un
obsedat, dar acesta este motivul succesul ei“

Mariah Carey, una dintre cele mai de succes artiste din ultimele două decenii FOTO Reuters

Producătorul muzical Tommy Mottola (63 de ani), fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, vorbeşte într-un volum de memorii, ce va fi lansat pe 15 ianuarie, despre mariajul său cu artista americană şi spune că este responsabil pentru succesul acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul boss de la Sony, despre care Mariah a spus că „este obsedat de control şi că a abuzat-o emoţional în timpul mariajului lor de patru ani“, vine acum să spună propria versiune a poveştii, potrivit huffingtonpost.com.

Mottola, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât Mariah Carey, s-a căsătorit cu artista în 1993, pe când aceasta avea doar 23 de ani. „Dacă i s-a părut că vreau s-o ţin sub control, îmi cer iertare. Am fost un obsedat? Da, dar acesta este motivul succesul ei“, scrie Mottola în cartea „Hitmaker“.

Mottola, care a divorţat de soţia lui pentru a avea o relaţie cu Mariah Carey, a explicat de ce nu a lăsat-o pe aceasta să ia o pauză la începutul carierei, imediat după ce a devenit un star mondial. „Am simţit că va fi destul timp pentru Mariah sărbătorească succesul, doar că mai târziu“, a mai scris Mottola.

Astăzi, producătorul este căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa mexicană Thalia, cu care are şi doi copii. Şi Mariah este mama a doi gemeni, pe care âi are împreună cu soţul ei, artistul Nick Cannon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: