FOTO La un click distanţă. Cele mai influente personalităţi din mediul online

FOTO
La un click distanţă. Cele mai influente personalităţi din mediul
online

Shakira (36 de ani) l-a adus pe micuţul Milan la fimările pentru "The Voice" şi a surprins momentul pentru miile de fani de pe Twitter

Mai puţin înseamnă mai mult, însă nu şi pe internet, unde starurile îşi afirmă supremaţia în funcţie de numărul de fani, like-uri şi share-uri. În era Facebook-Twitter-Instagram, prestigiul creşte pe măsură ce artiştii fac confesiuni neaşteptate, postează imagini inedite ori, pur şi simplu, sunt prezenţi în rândul fanilor de pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţelele de socializare constituie o formă facilă şi ieftină de promovare pentru artiştii care călătoresc constant, au un program instabil şi încărcat cu filmări, concerte şi evenimente. Pentru a păstra dialogul cu fanii, artiştii sunt activi pe reţelele de socializare, unde, în câteva secunde, îşi transmit mesajele, imaginile, melodiile şi stările emoţionale. Analizând aceste aspecte, dar şi factorii cantitativi, site-ul zimbio.com, specializat în ştiri mondene, a prezentat topul celor mai influente vedete din reţelele de socializare. 

1. Rihanna – 73.756.213 de fani de Facebook, 30.504.779 de fani pe Twitter

Cu o medie de şapte tweet-uri pe zi, interpreta piesei „Diamonds“ postează fotografii personale pentru milioanele de fani din Barbados şi alte colţuri mai îndepărtate ale lumii. Fie că nu i-a păsat de reacţiile celorlalţi sau că a vrut să dea naştere controverselor, cântăreaţa de 25 de ani s-a afişat în ipostaze compromiţătoare şi sexy, cu fostul iubit Chris Brown, la petreceri, fumând şi consumând alcool.

2. Justin Bieber – 55.568.582 (Facebook), 41.688.024 (Twitter)
Adolescentul care a surclasat-o pe „mama monstruleţilor“ pe Twitter, în ceea ce priveşte numărul de admiratori, îşi postează interviuri, melodii şi poze cu fanii, spre bucuria tinerelor îndrăgostite de el. 

3. Lady Gaga – 58.180.939 (Facebook), 39.070.927 (Twitter)
„Vreau să ajung pe culmile gloriei“ cântă Gaga în „The Edge of glory“, ştiind că pentru a reuşi trebuie să facă şi sacrificii. Artista de 27 de ani care şi-a anulat concertele din The Born This Way Ball, turneul ce a ajuns în piaţa Constituţiei în 2012, a fost nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile în urma operaţiei la şold. Deşi a renunţat la ţinutele şocante, pentru a-şi menţine succesul, „mama monstruleţilor“ şi-a închis temporar contul de Twitter cu scopul de a spori interesul înainte de lansarea următorului album.

4. Katy Perry – 55.129.319 (Facebook), 39.160.689 (Twitter)
Vedeta americană se laudă cu reclamele în care a părut, videoclipurile recente şi interviurile pe care le-a acordat, însă nu exagerează cu numărul postărilor, stârnind curiozitatea.

5. Shakira – 66.640.217 (Facebook), 21.279.002 (Twitter)
Iubita forbalistului Gerard Piqué şi-a arătat entuziasmul şi deschiderea prin fotografii de colecţie cu partenerul ei şi cu micuţul Milan.

6. Taylor Swift – 45.251.365 (Facebook), 30.612.109 (Twitter)
Deşi i-a zis fostului iubit „We Are Never Ever Getting Back Together“ (Nu vom mai fi niciodată împreună – n. r.), cântăreaţa de muzică country are o relaţie serioasă cu cei care au votat-o la premiile Grammy, MTV şi Billboard, arătându-le, ocazional, imagini din copilăria sa nu foarte îndepărtată (solista are 23 de ani).

7. Britney Spears – 28.021.558 (Facebook), 29.169.703 (Twitter)
Deşi unii spun că vremea sa a apus, artista care cântă piesa de pe coloana sonoră a animaţiei „Ştrumpfii 2“ („The Smurfs 2“) îşi ţine la curent admiratorii cu privire la ultimele evenimente din viaţa sa, dovedindu-şi adesea simţul umorului.

8. Lil Wayne – 46.373.350 (Facebook), 12.411.790 (Twitter)
Rapperul american de 30 de ani care a călcat drapelul american în picioare la un concert recent îşi arată nonconformismul şi în mediul virtual, unde impresarii săi îi promovează muzica şi articolele sportive, fără a ţine cont de reacţiile, recomandările sau întrebările fanilor.

9. Cristiano Ronaldo 59.090.685 (Facebook), 19.648.814 (Twitter)
În pauzele de la antrenamente, sportivul le răspunde fanilor din reţelele sociale şi inserează fotografii cu echipa de fotbal sau modalităţile diverse de a se destinde (printre care şi concertul Rihannei).

10. Justin Timberlake – 24.335.890 (Facebook), 22.698.757 (Twitter)
Soţul Jessicăi Biel foloseşte conturile online pentru promovare intensă, mai ales în această perioadă în care a revenit cu un album, „ 20/20 Experience“ după o pauză de şapte ani, acesta dovedindu-se a fi un succes absolut, până la ora actuală. Ultima sa postare este un teaser la următorul clip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: