Fotografii de colecţie cu patru generaţii ale familiei Douglas: Michael, alături de tatăl său, în vârstă de 102 ani, şi nepoata de 20 de luni

Fotografii de colecţie cu patru generaţii ale familiei Douglas: Michael, alături de tatăl său, în vârstă de 102 ani, şi nepoata de 20 de luni

Cameron, Kirk şi Michael Douglas FOTO Guliver/Getty Images

Strănepoţii actorului american Kirk Douglas, în vârstă de 102 ani, Cameron (40 de ani) şi Kelsey (27 de ani), au publicat fotografii de colecţie care înfăţişează cele patru generaţii ale familiei.

Familia Douglas s-a reunit pentru a lua masa împreună, duminică, 19 august, în Beverly Hills, scrie Daily Mail.
 
Fotografiile postate în mediul online de către Cameron (40 de ani), fiul actorului Michael Douglas, şi Kelsey (27 de ani), fiica producătorului Peter Douglas, înfăţişează cele patru generaţii ale familiei, aflate în jurul mesei din grădina casei lui Michael Douglas (74 de ani) şi a soţiei sale, actriţa Catherine Zeta-Jones (49 de ani). Alături de cei doi se află copiii lor, Dylan (19 ani) şi Carys (16 ani). 
 
Cel mai vârstnic membru al familiei Douglas, Kirk (102 ani), s-a bucurat de timpul petrecut cu strănepoţii, nepoţii şi copiii săi alături de soţia sa, Anne (100 de ani). 
 
Cel mai tânăr membru al familiei este micuţa Lua Izzy, în vârstă de doar 20 de luni, fiica lui Cameron şi a partenerei sale, actriţa şi instructoarea de yoga Vivianne Thibes (41 de ani).  
 
De asemenea, la prânz au mai fost invitaţi şi fratele lui Michael Douglas, Peter, dar şi Joel şi fiul său, Jason (16 ani). 
 
Kelsey a scris în descrierea fotografiei postate pe Instagram: „O masă cu o genealogie puternică, apetit crescut şi împărţirea dragostei în familie“. 
 
 
„Familia, pe primul loc“, a descris Cameron poza sa, alături de trei emoticoane în formă de inimi.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Familyfirst ❤️💛💚

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

 

Kirk Douglas a intrat în clubul exclusivist al starurilor de la Hollywood care au ajuns să trăiască până la vârsta de 100 de ani, precum George Burns, Bob Hope, Charles Lane, Gloria Stuart, Estelle Winwood, Luise Rainer, sau al unor actori de renume care sunt încă încă în viaţă şi deosebit de activi pentru această vârstă, precum Norman Lloyd şi Olivia de Havilland.
 
Kirk Douglas, născut Issur Danielovich, este fiul unor imigranţi evrei ruşi, iar în biografia apărută în 1988, Douglas „a pictat“ o imagine de neuitat a familiei lui din primii ani trăiţi în America: „Tatăl meu, care a fost un comerciant de cai în Rusia, şi-a cumpărat un cal şi o căruţă mică şi a devenit peticar, aduna haine vechi, piese din metal şi mărunţişuri pentru a le vinde pe câţiva bănuţi. Chiar şi în cea mai săracă parte a oraşului, unde toate familiile se luptau pentru supravieţuire, peticarul era situat pe cea mai joasă treaptă. Şi eu eram fiul peticarului“.
 
Despre viaţa lui se pot scrie vrafuri de romane, însă Kirk Douglas a ales să şi-o aşeze în paginile unui volum de poezii, intitulat sugestiv „Life Could Be Verse (Viaţa ar putea fi un vers – trad)“. Colecţia prezintă călătoria lui prin viaţă: cucerirea succesului este explicată în poemul „Luck“, mariajul este schiţat în „Romance Begins at 80“, eşecul în rolul de tată este oglindit în „Michael“, iar durerea pe care simţit-o după moartea fiului cel mic, din 2004, în urma unei supradoze, este transmisă prin poezia „For Eric“, scrie thespec.com.

Şi-a făcut debutul în filmul noir clasic „Dragoste ciudată/ The Strange Love of Martha Ivers“ din 1946, după care au urmat roluri în peste 90 de filme, multe dintre ele considerate capodopere ale cinematografiei, fiind astăzi unul dintre ultimii supravieţuitori ai Epocii de Aur de la Hollywood.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: