Fotografii de colecţie cu Mihaela Tatu. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani

Fotografii de colecţie cu Mihaela Tatu. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani

Mihaela Tatu

E încă asociată cu formatul "De 3 x femeie", chiar dacă nu mai are de mulţi ani contract cu vreo televiziune. Cum au fost începuturile celebrei prezentatoare şi ce mai face acum?


La 38 de ani, măritată şi cu o fiică majoră, Ioana, dar abia acomodată cu Bucureştiul - care era incomparabil mai alert şi mai aglomerat decât Mediaşul natal şi cu Braşovul în care s-a stabilit încă din perioada liceului, Mihaela Tatu devenea vedetă a postului Acasă TV.

Iniţial, CV-ul ei arăta cam aşa: prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă. A făcut Şcoala Postliceală de Contabilitate şi un curs de instructor de dans popular. A făcut 3 ani de radio şi a intrat în televiziune ca şefă de producţie la Pro TV Braşov. După ce a realizat la acelaşi post mai multe emisiuni, în mai 2000 a fost cerută la Bucureşti pentru a găzdui show-ul "Viaţa bate filmul". Stilul direct şi simplist al moderatoarei şi subiectele sociale i-au asigurat popularitatea în rândul publicului Pro TV.

Saltul spre celebritate a fost asigurat, însă, de emisiunea "De 3 x femeie", pe care a început s-o modereze din februarie 2001 la Acasă TV şi în care invita personaje importante din viaţa publică românească.

Iată cum arăta Mihaela Tatu atunci când s-a lansat în televiziune

citeste totul despre: