Fotografii cu unele dintre cele mai frumoase femei surprinse în ipostaze provocatoare: Cindy Crawford nud şi privirea senzuală a Claudiei Schiffer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotograf italian scoate la iveală o serie de imagini în care sunt surprinse unele dintre cele mai cunoscute şi frumoase femei în ipostaze senzuale.

Artistul american de origine italiană Sante DOrizo a avut ocazia de a fotografia, folosind doar un aparat Polaroid, imagini superbe cu femei celebre. Fotograful a făcut o selecţie a cadrelor favorite pe care le-a inclus într-un album. Printre cele peste o sută fotografii se regăsesc modelul Christy Turlington nud, Angelina Jolie fumând şi Kate Moss în costum de baie pe o bicicletă, arată Daily Mail.

Cele mai multe dintre instantanee au fost făcute „de probă“ înainte de realizarea pictorialelor importante ce urmau să apară în reviste de prestigiu precum Vogue, Esquire şi Vanity Fair, iar în majoritatea cazurilor artistul a reuşit să surprindă vedetele în ipostaze provocatoare şi, uneori, complet dezbrăcate.

Angelina Jolie

image

Kate Moss

image

Cindy Crawford

image

DOrazio spune că iubeşte simplitatea fotografiei de tip Polaroid, descriind-o ca fiind o manieră poetică de a suprinde momente inedite. Printre cele mai frumoase fotografii se numără cele cu Heidi Klum într-o lenjerie intimă de culoare roşie, un portret alb-negru al Claudiei Schiffer, care îşi desface nasturii unei veste din dantelă privind seducător fix în obiectivul aparatului de fotografiat, şi Cindy Crawford nud.

image

Heidi Klum

Claudia Schiffer

image

De asemenea, în album sunt incluse şi imagini cu actori şi staruri rock, de la Mick Jagger până la Johnny Depp. Scriitorul care s-a ocupat de textele ce însoţesc fotografiile, Glenn OBrien, descrie imaginile ca fiind „remarcabile, produse unice prin care au fost capturate momente magice, care de multe ori au eclipsat imaginea finală.“

 Eva Herzigova 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite