Fotografie rară. Fiii lui John Lennon şi Paul McCartney au făcut un selfie împreună, uimind prin asemănarea izbitoare cu taţii lor celebri FOTO

Fotografie rară. Fiii lui John Lennon şi Paul McCartney au făcut un selfie împreună, uimind prin asemănarea izbitoare cu taţii lor celebri FOTO

John Lennon şi Paul McCartney au fost fondatorii celebrei trupe britanice The Beatles

Sean Lennon (42 de ani) şi James McCartney (40 de ani), fiii starurilor The Beatles, John Lennon şi Paul McCarney, s-au fotografiat împreună şi au postat imaginea pe reţelele de socializare, spre bucuria fanilor legendarei formaţii britanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sean Ono Lennon, fiul regretatului John Lennon cu Yoko Ono (85 de an), a postat, joi, pe Instagram un selfie cu James McCartney, cel de-al patrulea copil al lui Paul McCartney (76 de ani) cu Linda McCartney. Fotografia surprinde fanii The Beatles prin asemănarea izbitoare a celor doi urmaşi cu taţii lor faimoşi.

Fiii celebrilor muzicieni le-au călcat pe urme celor doi fondatori ai trupei The Beatles, urmând o carieră muzicală. Sean Lennon şi-a fructificat talentul ca muzician şi producător pentru mai multe trupe, lansând totodată propriul său album solo. James McCartney a devedit, de asemenea, că aşchia nu sare departe de trunchi, lansând două EP-uri şi două albume.
 
 
 

Sean este unul dintre cei doi copii ai lui John Lennon, care a fost asasinat în 1980. Starul a mai lăsat în urmă un fiu, Julian Lennon (55 de ani), în urma căsătoriei cu Cynthia Lennon (căs. 1962-1968), care a murit în 2015.
 
James este fiul lui Paul McCartney (76 de ani) cu fotografa Linda McCartney, cu care artistul a fost căsătorit până la moartea ei, în 1998, şi alături de care a mai avut trei fiice: Stella (46 de ani), Heather (48 de ani) şi Mary (55 de ani). Paul McCartney a mai fost căsătorit apoi cu Heather Mills (2002-2008), care i-a mai dăruit o fiică, Beatrice (14 ani), iar din 2011 este căsătorit cu femeia de afaceri Nancy Shevell (58 de ani).
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările