Fotografia unui bărbat care seamănă extrem de bine cu Michael Jackson a devenit virală după ce o femeie l-a prezentat drept iubitul ei FOTO

Fotografia unui bărbat care seamănă extrem de bine cu Michael Jackson a devenit virală după ce o femeie l-a prezentat drept iubitul ei FOTO

Muzica lui Michael Jackson este dusă mai departe de numeroşi imitatori care îi seamănă foarte bine

O utilizatoare a platformei Twitter a postat o fotografie cu un bărbat despre care a spus că este iubitul său, iar internauţii au remarcat asemănarea incredibilă a acestuia cu megastarul pop Michael Jackson. Postarea a reuşit să devină virală, însă totul s-a dovedit a fi doar o glumă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie americană, care se prezintă pe Twitter cu nickname-ul Lourdes a postat recent o fotografie cu aşa-zisul ei iubit, însoţită de mesajul: „Hei, lume, bărbatul meu este atât de drăgălaş! Ia uite ce selfie mi-a trimis“. Drept reacţie, utilizatorii de pe Twitter au început să-l compare imediat cu Michael Jackson datorită asemănării izbitoare: „Soro, tu ai o relaţie cu Regele Pop“, i-a spus o femeie în glumă.

Iniţial, fotografia a fost distribuită de 1.300 de ori, a fost apreciată de 5.200 de persoane şi a primit 1.800 de comentarii. Postarea devenit cu adevărat virală, însă, atunci când a fost distribuită de o utilizatoarea pe nume Annie, ajungând la 150.000 de share-uri, mai mult de 380.000 de like-uri şi mai bine de 2000 de comentarii.

La scurt timp au început şi inevitabilele glumele, care fac referire la versurile lui Michael Jackson:

Totul s-a dovedit a fi o glumă

În cele din urmă s-a dovedit că sosia megastatului nu era iubitul femeii, ci chiar Sergio Cortés, unul dintre imitatorii lui Michael Jackson. Se pare că utilizatoarea a preluat o poză de pe profilul spaniolului şi s-a folosit de ea pentru o glumă.

Sergio Cortés a declarat pentru LADbible: „Nu sunt iubitul ei, nu o ştiu pe această fată. Nu înţeleg de ce s-a ajuns la asta. Eu locuiesc în Spania“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările