Fotografia pentru care Madonna a fost aspru criticată: cum s-a pozat vedeta cu o statuetă a Fecioarei Maria

Fotografia pentru care Madonna a fost aspru criticată: cum s-a pozat vedeta cu o statuetă a Fecioarei Maria

Madonna FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa de muzică pop Madonna (60 de ani) a atras critici din partea fanilor după ce s-a fotografiat într-un sutien, ţinând în faţa pieptului o statuetă în miniatură a Fecioarei Maria.

Madonna a fost criticată de fani, în mediul online, pentru o fotografie provocatoare, scrie Yahoo Entertainment
 
Cântăreaţa, îmbrăcată într-un sutien negru, cu dantelă, s-a pozat având o statuetă în miniatură cu Fecioara Maria în dreptul pieptului. 
 
„Madame X (numele noului album - n.red.) îi mulţumeşte preamăritei Fecioare“, a scris starul pop în descrierea imaginii postate pe contul personal de Instagram, alături de hashtag-urile „madamex“ şi „gratitude“. 
 
După cum era de aşteptat, au apărut mai multe opinii despre imaginea controversatului star, care a crescut catolică, dar a trecut la iudaism. 
 
„Nu mai sunt catolic din toate motivele corecte, dar această fotografie mă deranjează. Poate că Madame X exagerează cam tare şi cade în nesăbuniţă“, „Mulţumeşte-i lui Dumnezeu, nu Fecioarei Maria“, „Să înţeleg că luna asta eşti catolică sau evreu? Nu poţi fi amândouă. Scuze“, sunt câteva dintre comentarii. 
 
„Sunt confuz ... nu eşti evreu?“, „Credeam că eşti o femeie din Cabala“, „Oh, frate“, „Oh, dragă ... Această demonstraţie disperată de nuditate este absolut inutilă“, „Susţinerea Sfântului nostru Theotokos în timp ce pledează pentru avort este o ipocrizie grosolană“, au mai scris internauţii.
   
 
Dincolo de critici, cântăreaţa a primit şi aprecieri. „Aceasta este religia mea“, a scris cineva. Multe comentarii au conţinut versuri din hit-urile starului pop, precum: „Like a virgin“ şi „Bless yourself and genuflect“ (din „Holy water“).
 
Madonna a crescut într-o familie romano-catolică - mama ei a fost numită şi Madonna - şi ea a spus că „dorea cu adevărat să fie călugăriţă“ când era tânără. A cântat despre religie timp de patru decenii şi uneori îşi susţine spectacolele purtând crucifixuri.
 
„Câteodată cred că am fost născută să-mi port numele. Cum aş putea să fiu altceva decât ceea ce eu am fost numită, Madonna? Aş fi vrut să fiu o călugăriţă“, a spus Madonna într-un interviu pentru Vanity Fair.
 
Ea spunea în 2015: „Nu mă aflu în niciun grup specific, mă conectez cu diferite ritualuri din diverse religii şi văd legătura dintre toate credinţele religioase. Nu m-am convertit la iudaism“.
 
În timpul unui interviu recent, Madonna a declarat că doreşte să schimbe concepţiile de la Vatican despre drepturile femeilor privind reproducerea  şi că ar discuta cu Papa Francisc despre asta: „Să vorbim despre punctul de vedere al lui Iisus despre femei. Nu credeţi că Iisus ar fi de acord că o femeie are dreptul să aleagă ce să facă cu corpul ei?“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: