FOTO VIDEO Are Tiberiu Albu stofă de viitor star rock?

FOTO VIDEO Are Tiberiu Albu stofă de viitor star rock?

Tiberiu Albu alături de antrenorul său, Tudor Chirilă FOTO Pro TV

Noi credem că da. Şi acestea sunt şi părerile celor care au aşteptat atâta timp o voce ca a lui, în muzica românească, dar mai ales în genul ceva mai văduvit până acum de promovare media, şi anume rock-ul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, se pare că românilor le place acest gen de muzică şi acest gen de voce, a lui Tibi, asemănată de entuziaştii rock cu cea a fostului solist Cargo, Ovidiu Ioncu Kempes, sau chiar cu a lui Robert Plant, vocalistul de la Led Zeppelin. Că Tiberiu Albu, tânărul de 22 de ani din Orăştie, este nu doar cea mai nouă Voce a României, ci un adevărat fenomen o spune valul de simpatie care l-a înconjurat încă de la audiţiile pe nevăzute la show-ul de la ProTV.

Tiberiu Albu are 22 de ani şi este student la Facultatea de Sport, iar tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical şi i-a dat încredere în propriile forţe. Nu a luat niciodată lecţii de muzică, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare. 

Află mai multe despre cine este Tiberiu Albu, pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările