FOTO VIDEO Fata care a cheltuit 30.000 de dolari pentru a arăta precum Kim Kardashian

FOTO VIDEO Fata care a cheltuit 30.000 de dolari pentru a arăta precum Kim Kardashian

Claire Leeson este dispusă să cheltuiască oricât pentru a arăta precum Kim Kardashian FOTO Facebook

Frumuseţea starletei TV Kim Kardashian nu este deloc ieftină şi accesibilă, iar acest lucru este demonstrat de o englezoaică din Essex, în vârstă de 24 de ani, care a rămas falită după ce a cheltuit 30.000 de dolari pe operaţii estetice pentru a arată ca idolul său, scrie „Huffington Post“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fascinată de frumuseţea celebrei Kim Kardashian, tânăra Claire Leeson nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre diverse ajutări ale fizicului care sa o transforme în sosia protagonistei reality show-ul american „Keeping Up With The Kardashians“. Astfel, fata a cheltuit nu mai puţin de 30.000 de dolari pe implanturi cu silicon, extensii de păr, spray-uri autobronzante, haine şi produse cosmetice, în speranţa că va atinge idealul de frumuseţe mult visat.

Claire Leeson a fost invitată, luni, în emisiunea „This Morning“, difuzată pe postul de televiziune britanic ITV, unde a mărturisit că măsurile extreme pe care le-a adoptat sunt consecinţa frustrărilor din copilărie: batjocorită în repetate rânduri de ceilalţi copii când era mică, Leeson şi-a pierdut încrederea în sine.

Chiar dacă reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians“ i-a influenţat, într-o mare măsură, alegerea, obsesia pentru proaspăta soţie a rapperului Kanye West a pornit după ce prietenii săi i-au spus că seamănă cu vedeta de televiziune americană.

Claire Leeson FOTO Arhivă Personală Instagram

„Mă uitam la serial şi am realizat că şi eu am tot două surori, dar şi că eu şi Kim folosim aceleaşi argumente şi tot felul de alte asemănări. M-am gândit că este atât de frumoasă şi am vrut să fiu ca ea“, a spus Claire Leeson în emisiunea „This Morning“.

„Mai întâi mi-am albit dinţii, apoi am vrut sâni mai mari. M-am dus la estatician cu fotografii (cu Kim Kardashian -  n.r.) şi i-am spus că aşa vreau să arăt. De asemenea, port o un fel de căptuşeală din silicon ataşată pantalonilor, care îmi măreşte posteriorul“, a completat englezoaica obsedată de starleta americană. 

Deşi Claire Leeson susţine că această „umplutură“ din silicon este „foarte reală“ la atingere, fata îşi doreşte, totuşi, o operaţie de mărire a posteriorului, pentru că „partea sa dorsală nu va fi niciodată aşa de mare precum cea a lui Kim Kardashian.“

Indiferent de motivele din spatele acestei obsesii bizare, preţul plătit pentru frumuseţe este pe măsură, iar Claire Leeson nu şi-l mai poate permite. Cheltuielile enorme au dus-o în pragul falimentului şi nu-şi mai poate plăti facturile. Şi chiar dacă primeşte scrisori de ameninţare din partea creditorilor, achitarea datoriilor este eclipsată de visul de a semăna cât mai mult cu Kim Kardashian.

„Muncesc, dar slujba mea nu e bine plătită. Am plătit totul cu carduri de credit şi acum am datorii enorme. Îmi tot spun că o să le plătesc, dar, cum pun mâna pe nişte bani, nu mă pot gândi decât la visul meu de a arăta precum Kim“, a mărturisit Claire Leeson.

Englezoaica de 24 de ani nu este un caz singular. O femeie în vârstă de 30 de ani a cheltuit 25.000 de dolari pe operaţii estetice pentru a arăta precum actriţa de origine americană Jennifer Lawrence. De asemenea, un bărbat de 33 de ani a scos din buzunar nu mai puţin de 100.000 de dolari pentru a semăna cu Justin Bieber.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările