FOTO Vedete hollywoodiene care au variante în miniatură. Copiii sunt sosiile lor şi sunt la fel de talentaţi

FOTO Vedete hollywoodiene care au variante în miniatură. Copiii sunt sosiile lor şi sunt la fel de talentaţi

Cindy Crawford şi fiica ei, Kaia

Hollywoodul este plin de descendenţi ai vedetelor, care aşteaptă cu nerăbdare să le calce pe urmele părinţilor. În cazul lor nu doar talentul îi recomandă, ci şi aspectul fizic similar cu cel al părinţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşchia nu sare departe de trunchi‟, spune o vorbă. Oricine îşi doreşte ca fiul/fiica să moştenească talentul sau trăsăturile fizice deosebite, însă aceste vedete chiar au parte de acest lucru. Pe lângă faptul că împart acelaşi nume, unii copii ar putea fi confundaţi foarte uşor cu părinţii lor când erau mici. Iată care sunt vedetele, care se pot mândri cu „sosiile‟ lor!

Cindy Crawford şi Kaia Gerber

Pe Cindy Crawford o ştim pentru trăsăturile sale perfecte, însă fiica sa, Kaia (19 ani), o întrece. Tânăra pare să fie un duplicat perfect al mamei sale din tinereţe, aşa că nu este de mirare că aceasta este deja un fotomodel cunoscut. Ea a apărut în numeroase campanii publicitare pentru branduri de modă importante şi a câştigat premiul pentru „Modelul anului‟, la British Fashion Awards, în anul 2018.

Citeşte aici continuarea articolului şi vezi o galerie foto uimitoare cu vedetele şi copiii lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările