FOTO Vedete care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă

FOTO Vedete care
suferă de tulburare obsesiv-compulsivă

Leonardo DiCaprio FOTO Reuters

Celebritatea şi o viaţă în care poţi să ai aproape tot ce îţi doreşti din punct de vedere material nu înseamnă şi o sănătatea de fier, lucru pe care-l întâlnim la mai multe celebrităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aspecte din viaţa privată a vedetelor care vin din diferite zone (sport, muzica, cinematografie) rămân de cele mai multe ori necunoscute marelui public deoarece aducerea lor în faţa fanilor este posibil să nu fie bine receptate. Cu toate acestea, o problemă cum este tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) a fost recunoscută de mai multe persoane celebre la nivel mondial.

„Stylenheat“ prezintă cinci vedete care şi-au recunoscut problema reprezentată de OCD:

1.David Beckham

FOTO Reuters

David Beckham este considerat în continuare unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului britanic, centrările sale şi felul cum execută loviturile libere fiind intrate în memoria colectivă a iubirilor de fotbal. Sportivul britanic a recunoscut în mod public faptul că devine foarte iritat dacă un obiect din cameră nu este aranjat aşa cum trebuie, fie că este vorba de mobilier, haine sau de băuturile din bar.

2.Leonardo DiCaprio

FOTO Reuters

Actorul american este considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood. Apropiaţii lui DiCaprio susţin că vedeta de film suferă de OCD şi că mereu când se plimbă în aer liber simte nevoia de a călca pe fiecare crăpătură din asfalt.

3.Justin Timberlake

FOTO Reuters

Nici Timberlake nu este perfect. Artistul suferă de OCD, dar şi de o formă de anxietate. Justin Timberlake vrea ca întotdeauna să aibă acelaşi tip de alimente în frigider, aşezate în aceleaşi poziţii.  

4.Cameron Diaz

FOTO Reuters

Una din cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Cameron Diaz este obsedată de curăţenie. Vedeta a recunoscută într-un interviu că de cele mai multe ori curăţă clanţele aşa de mult „încât le sare vopseaua”.

5.Jennifer Love Hewitt

Frumoasa actriţă susţine că nu poate să doarmă în momentul în care vreun sertar din casă sau uşile vreunui dulap sunt deschise. Astfel, în fiecare seară, înainte de a se pune în pat, verifică obiectele de mobilier din casa sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările