FOTO Transformarea radicală a actriţei Yasmine Bleeth, celebră din „Baywatch“: cum arată acum unul dintre simbolurile feminine ale anilor ‘90

FOTO Transformarea radicală a actriţei Yasmine Bleeth, celebră din „Baywatch“: cum arată acum unul dintre simbolurile feminine ale anilor ‘90

Yasmine Bleeth este cunoscută pentru rolul lui Caroline Holden în „Baywatch“ FOTO Cinemagia

După 17 ani de când s-a retras din actorie, actriţa Yasmine Bleeth, acum în vârstă de 51 de ani, s-a schimbat radical.

După ce nu a mai fost văzută în public de câţiva ani, Yasmine Bleeth, considerată unul dintre simbolurile feminine ale anilor ’90, a fost fotografiată de paparazzi în timp ce îşi plimba câinele pe o stradă din Los Angeles, scrie The Sun
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nostalgiadelos80s (@nostalgiadelos80s) on

   

Yasmine Bleeth, concediată din cauza consumului de droguri

Yasmine a fost una dintre cele mai atrăgătoare actriţe de la Hollywood după ce a apărut în al patrulea sezon din „Baywatch“, într-un rol episodic, iar apoi a avut un personaj de sine stătător vreme de trei sezoane, filmând în total 72 de episoade. 
 
Cu o carieră în ascensiune, Bleeth a fost concediată din cauză că avea probleme cu drogurile, regizorii refuzând să mai  lucreze cu ea, aceştia catalogând-o deseori ca fiind dificilă din punct de vedere profesional.
 
Actriţa a încercat ulterior să-şi vindece dependenţa de cocaină şi a trecut prin mai multe clinici de reabilitare, însă în 2001 a fost arestată după ce poliţia a găsit cocaină în maşina ei, în urma unui accident auto provocat chiar de ea. Atunci, ea a fost condamnată la doi ani cu suspendare şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii. 
 
În 2003, actriţa a decis să se retragă din viaţa publică, alături de soţul ei, Paul Cerrito, patron al unui club de striptease, pe care l-a cunoscut într-o clinică de dezintoxicare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yasmine Bleeth as Caroline Holden 😍 we miss Yasmine 🥰 #baywatch #yasminebleeth

A post shared by BaywatchTV.org (@baywatch_tv) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: