FOTO Topul celor mai „fierbinţi“ femei în 2013

FOTO Topul
celor mai „fierbinţi“ femei în 2013

Katy Perry este cea mai „fierbinte“ celebritate a anului

Nici nu a început bine 2013, că cele mai frumoase şi sexy celebrităţi ale anului au fost anunţate. De fapt, nici nu e nevoie ca 2013 să se sfârşească, pentru că şi la finele anului ele ar rămâne la fel de „fierbinţi“, potrivit revistei „Men’s Health“.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cântăeaţa americană Katy Perry (28 de ani) se află pe prima poziţie în Top 100 al celor mai „fierbinţi“ femei din 2013, întocmit de revista „Men’s Health“. Ea a reuşit să surclaseze vedete precum Mila Kunis, Beyonce şi Jennifer Aniston.

Cum a reuşit artista să obţină acest titlul? Poate şi pentru că sânii ei au statutul de superstar, consemnează editorii revistei.

Pe locul al doilea în top s-a clasat actriţa americană Mila Kunis, numită recent cea mai sexy femeie în viaţă, iar podiumul a fost completat de actriţa Christina Hendricks, roşcata senzuală din serialul „Mad Men“. Pe poziţiile următoare s-au clasat, în ordine: actriţele Jennifer Lawrence (4), Jennifer Aniston (5), Scarlett Johansson (6), Angelina Jolie (7), cântăreaţa Beyonce (8), topmodelul Gisele Bundchen (9) şi actriţa Amber Heard (10).

În Top 100 al celor mai „fierbinţi“ femei din 2013 au mai fost incluse Rihanna (15), Charlize Theron (36), Jessica Biel (39), Jennifer Lopez (72), Kristen Stewart (89). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: