FOTO Tina Turner, o mireasă atipică la 73 de ani. Ce a purtat la nuntă

FOTO Tina Turner, o
mireasă atipică la 73 de ani. Ce a purtat la nuntă

Tina Turner ;i soúl ei, Erwin Bach FOTO Reuters

Tina Turner nu a ţinut niciodată cont de convenienţe, cu-atât mai puţin la nunta sa, desfăşurată în weekendul trecut în Elveţia. Cântăreaţa în vârstă de 73 de ani nu a purtat o rochie imaculată, ci una într-o combinaţie de verde şi negru

Ştiri pe aceeaşi temă

Tina Turner are o formă fizică de invidiat, aşa că a optat pentru o ţinută atipică: o rochie semnată de Giorgio Armani, realizată din mătase verde şi voal negru, împodobită cu cristale Swarovski.

Cântăreaţa americană, care a obţinut recent cetăţenia elveţiană, s-a căsătorit în secret cu partenerul ei Erwin Bach (57 de ani). La petrecere au participat, printre alţii, Oprah Winfrey şi Bryan Adams.

Tina Turner trăieşte în Elveţia de aproape 20 de ani, iar la începutul anului a devenit şi cetăţean al acestei ţări. „Sunt foarte fericită în Elveţia, mă simt acasă aici. Nu îmi pot imagina un loc mai bun în care să trăiesc“, a declarat Tina Turner. Cântăreaţa a învăţat limba germană şi s-a mutat în Elveţia în 1995, pentru a locui cu partenerul său de viaţă Erwin Bach.

Pe numele său real Anna Mae Bullock, Tina Turner s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Brownsville (Tennessee). Tatăl ei lucra pe o plantaţie de bumbac, iar mama ei era de origine indiană. După liceu, Tina Turner s-a mutat la Saint Louis, atunci capitala blues-ului, unde l-a întâlnit pe Ike Turner, un chitarist cu opt ani mai în vârstă decât ea. Consacrarea ei în cariera solo a venit în 1966, odată cu lansarea piesei „River Deep Mountain High“, compusă pentru ea de Phil Spector.

Căsnicia ei a început să se degradeze după ce Ike Turner a devenit dependent de droguri şi abuziv, Tina Turner părăsindu-l pe 2 iulie 1976 şi luând cu ea cei patru copii ai cuplului, dintre care doi pe care soţul ei îi avea dintr-o relaţie anterioară.

În timpul divorţului, ea a renunţat la orice sprijin din partea lui Ike şi la drepturile asupra melodiilor comun şi a început o carieră solo în 1984, la New York. Pe vremea aceea avea datorii de o jumătate de milion de dolari şi trăia doar din ajutorul social. În acelaşi an, la vârsta de 45 de ani, Tina Turner a câştigat patru premii Grammy pentru albumul de revenire „Private Dancer“ şi a apărut, alături de Mel Gibson, în filmul „Mad Max - Beyond Thunderdome“.

Tina Turner s-a retras din viaţa publică după un turneu susţinut între 2008 şi 2009.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările