FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei

FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei

Actriţa Megan Fox se declara a fi introvertită şi nevrotică, punând mare preţ pe felul în care arată FOTO Reuters

Cele mai multe celebrităţi din zilele noastre pozează în modele demne de urmat care ştiu să se prezinte în faţa publicului şi care îşi ascund defectele. Pe de altă parte, aşa cum unele vedete spun, faima nu poate să ascundă faţa umană a fiecăruia care, uneori, este îmbibată de temeri dintre cele mai diverse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indiferent de statut, celebrităţile au şi ele partea lor umană, iar, de cele mai multe ori, nu se sfiesc să o arate. De la Meryl Streep, Megan Fox sau Kim Kardashian, până la Robert Pattison, Beyonce sau Chris Evans, cu toţii au motive de îngrijorare şi fac parte din lista alcătuită de CNN.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, actorul care i-a dat viaţă celebrului personaj Harry Potter, spune că se identifică foarte mult cu poetul Allen Ginsberg, pe care l-a interpretat în filmul „Kill Your Darlings“. „Cred că cei mai mulţi oameni creativi, aşa cum era şi Allen, oscilează între ambiţie şi anxietate, între îndoiala de sine şi încredere. Cu siguranţă mă identific în acest mod de a fi, chiar dacă nu sunt la fel de încrezător cum este el. Spunea despre sine, în jurnalul său, că era un geniu, la doar 14 ani. Nu aş fi spus asta despre mine niciodată, nici măcar în sinea mea, dar cu toţii trecem prin asta. Oare asta e menirea mea? Sper că da, dar nu cu asemenea extremităţi“.

Daniel Radcliffe FOTO Reuters

Meryl Streep

Acum, la vârsta de 64 de ani, Meryl Streep nu ascunde faptul că are, ca oricare alt om, slăbiciunile sale care o definesc. „Îmi spun de multe ori: «Eu nu sunt un actor bun, de ce toată lumea vrea să se uite la mine pe marele ecran?». Foarte mulţi actori au sentimentul ăsta. Ceea ce îţi dă putere este şi slăbiciunea ta, nesiguranţa ta furioasă“, a declarat Meryl Streep în cadrul show-ului celebrei Oprah.

Meryl Streep FOTO Reuters

Jennifer Lopez

„Cea mai mare temere pe care o am este legată de abilitatea mea de a cânta. Chiar dacă am vândut peste 70 de milioane de discuri, am sentimentul că nu sunt destul de bună în ceea ce fac. Mark Anthony m-a ajutat foarte mult, în perioada în care am fost căsătorită cu el. «Eşti singura care te reţine din a-ţi atinge adevăratul potenţial de cântăreaţă. Trebuie să te eliberezi», îmi spunea Mark. Întotdeauna am fost nesigură, dar pe măsură ce am crescut mi-am dat seama că acest lucru nu este o întâmplare. Nu sunt o greşeală, muncesc foarte mult pentru cariera mea“, a spus Jennifer Lopez pentru revista Cosmo.

Jennifer Lopez FOTO Reuters

Megan Fox

Considerată una dintre cele mai încântătoare reprezentante ale sexului frumos de la Hollywood, având apariţii în reviste precum „Maxim“, „Rolling Stone“ sau „FHM“, actriţa Megan Fox se declara a fi introvertită şi nevrotică, punând mare preţ pe felul în care arată. „Sunt foarte încrezătoare în felul în care îmi proiectez personalitatea. Dar în ceea ce priveşte aspectul devin cu adevărat isterică. Simt o ură interioară, sunt introvertită şi nevrotică“, spune Megan Fox.

Megan Fox FOTO Reuters

Kim Kardashian

Aspectul fizic este principala armă de atac a celebrei Kim Kardashian, însă, ea spune că apectul său fizic are în spate multe decizii de luat. „Nu mi se pare că arăt atât de sexi pe cât crede lumea. Sunt mult mai nesigură decât cred fanii mei şi mă tem de lucruri mărunte. Atunci când îmi aleg hainele sunt, întotdeauna, foarte indecisă“, a declarat Kim Kardashian pentru revista „Glamour“.

Kim Kardashian FOTO Reuters

Robert Pattison

Robert Pattison a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe Edward Cullen, unul dintre personajele principale ale seriei „Twilight/Amurg“. El este un vampir care se îndrăgosteşte de adolescenta Bella Swan (Kristen Stewart), cu care se căsătoreşte şi are un copil. Cu toate acestea, pentru Pattison, acest rol l-a determinat să nu se privească cu ochi buni. „Odată cu actoria, mulţi dintre noi se confruntă cu nesiguranţa destul de mult, iar eu am o mulţime de temeri. Chiar şi cu faima de pe urma seriei «Twilight». Înainte de rolul din acest film puteam să fac haz de necaz. Acum, însă, mi se face rău când mă văd pe marele ecran“, a declarat Robert Pattison pentru MTV.

Robert Pattison FOTO Reuters

Beyonce

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. Cu toate că este cunoscută în orice colţ al lumii, diva a afirmat că nu are nimic mai special decât oricare alt om. „Oamenii privesc celebrităţile doar prin prisma banilor şi a faimei, dar trebuie să înţeleagă că şi eu sunt o fiinţă umană. Plâng, uneori sunt speriată sau nervoasă, aşa cum face orice om normal“, a spus Beyonce în cadrul unui documentar HBO.

Sarah Jessica Parker

„Încerc să mă îmbrac adecvat vârstei mele şi să fiu conştientă de felul în care arăt. Dar dacă doar aspectul fizic ar fi singura mea nelinişte, atunci aş fi fost încântată. Temerile mele sunt mult mai substanţiale. Îmi fac griji pentru copiii mei şi pentru sănătatea lor. Îmi fac griji în ceea ce priveşte oportunităţile de muncă sau în ceea ce priveşte satisfacţia mea creativă. Mă tem pentru lucrurile care vor veni şi pentru carierea mea“, a declarat Sarah Jessica Parker pentru „The Telegraph“.

Sarah Jessica Parker FOTO AFP

Chris Evans

„Foarte mulţi actori sunt împovăraţi cu nesiguranţă, iar eu nu fac excepţie. Mă afund în ea. Este destul de greu să mă consider un sex-simbol atunci când stau în prezenţa unor actori precum Robert Downey Jr. Şi Chris Hemsworth“, a spus Chris Evans pentru „Us Magazine“.

Chris Evans FOTO AFP

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările