FOTO Care este starea de sănătate a lui Dragoş Docan, membru fondator al trupei Krypton, internat în spital cu SARS-CoV-2

FOTO Care este starea de sănătate a lui Dragoş Docan, membru fondator al trupei Krypton, internat în spital cu SARS-CoV-2

Dragoş Docan FOTO Facebook Eugen Mihăiescu

Basistul Dragoş Docan (58 de ani), membru fondator al trupei Krypton, este internat în spital cu COVID-19. Artistul a stat timp de mai multe zile la terapie intensivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragoş Docan, membru fondator al trupei Krypton, se află în spital, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Se pare că artistul a dezvoltat o formă mai gravă a bolii şi a fost internat la terapie intensivă. Starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, chitaristul fiind încă ţinut sub strictă observaţie medicală, potrivit money.ro. 

„Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoş Docan, să câştige acest război cu virusul morţii (n-am să mai spun - virusul vieţii), el aflându-se acum într-o perioadă de refacere! Anunţăm pe această cale, legat de concertele contractate, că participarea noastră sub titulatura KRYPTON - acustic va fi în varianta: Eugen Mihăescu & Aurel Dincă - KRYPTON - unplugged. Însănătoşire grabnică îi dorim şi noi, membrii trupei, Eugen, Aurel Dincă, Claudiu Macarie, şi un gând bun care cu siguranţă va veni şi de la voi, cei care aţi fost şi aţi rămas lângă noi şi muzică noastră, în toţi aceşti ani! MULŢUMIM! Mergem înainte“, a scris pe Facebook Eugen Mihăescu.
 

Cine este Dragoş Docan

Compozitor pentru mulţi solişti de muzică uşoară, etno dar şi rock, Dragoş Docan este unul din oamenii care a schimbat faţa rockului românesc şi are în spate o carieră muzicală impresionantă. Chitaristul bass a rămas în in storia muzicii moderne fiind coautor, alături de colegul său din Krypton, Eugen Mihăescu, la prima operă rock românească („Lanţurile“, dublu album lansat în 1992). După 1980 îşi ia atestatul de inginer de sunet şi şi-a pus amprenta asupra muzicii multor trupe precum: Hey, Onox, Grafitti, Blitz (unde a venit în locul lui Adrian Daminescu), apoi Krypton, din 1985, notează click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările