FOTO: Sosiile princiare au blocat Tower Bridge din Londra

FOTO: Sosiile princiare au blocat Tower Bridge din Londra

Sosiile princiare au blocat Tower Bridge din Londra * Foto: Marian Burlacu

Nunta regală care va avea loc vineri, la Londra, a dat curs imaginației multora. EasyJet, de pildă, a organizat un concurs în care s-au întrecut tineri de pe întreg continentul. Nu orice tineri, însă, ci doar aceia care seamănă fie cu Prințul William, fie cu Kate Middleton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jocul a început cu ceva timp în urmă. Cu două zile înaintea Maratonului Londrei, trecătorii aflați pe ”Podul Turnului” au întors privirile, curioși, spre un cuplu care se plimba agale pe acolo. Nu oricum, ci însoțit de un cameraman și o echipă tehnică. De pe celălalt trotuar, mai multe puștoaice se manifestau zgomotoase: ”William! William!”. Cei doi tineri s-au întors către ei și le-au făcut semn cu mâna. Alți trecători i-au rugat să facă fotografii alături de ei. Iar din mașinile care treceau pe Tower Bridge se auzeau tot felul de comentarii și claxoane.

Absența gărzilor de corp i-au făcut pe unii londonezi să înțeleagă că este vorba despre sosiile Prințului William și a lui Kate Middleton. Acestea au acceptat să stea de vorbă și ea a recunoscut că rolul de ”viitoare soție” îi va aduce și beneficii. A zâmbit atunci când i s-a cerut o invitație la nuntă. Italian, cameramanul tv a întrebat de unde suntem, iar atunci când i-am spus că din România, ne-a salutat în limba noastră: ”Buna!”.

Și mai serios a fost ”jocul” pus în picioare de compania aeriană EasyJet, care a organizat un concurs internațional de sosii princiare. Au participat pretendenți din toată Europa, iar dintre ei în finală au ajuns 20. Juriul a fost nevoit să aleagă dintre ei, iar cele mai multe voturi le-au primit italianca Orsola Rossi și londonezul Simon Watkinson (amândoi au 29 de ani) - el a participat și la punerea în scenă a nunții de către Alison Jackson. Ca premiu, cei doi au dreptul să circule cu avioanele companiei londoneze timp de un an.

Foto: Marian Burlacu


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările