FOTO Shakira a pozat însărcinată în ipostaze inedite

FOTO Shakira a pozat însărcinată
în ipostaze inedite

Gerard Pique şi Shakira vor deveni părinţi în curând FOTO AFP

Cântăreaţa Shakira a pozat îmbrăcată sumar cu puţin timp înainte de a deveni mamă. Fotografiile fac parte dintr-o campanie UNICEF.

Ştiri pe aceeaşi temă

Shakira şi iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Pique, au decis să pozeze într-o ipostază inedită cu puţin timp înainte de venirea pe lume a primului lor copil. Shakira poartă doar un sutien şi o fustă lungă, iar Pique este îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni.

Împreună cu UNICEF, cântăreaţa şi fotbalistul duc o campania pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebeluşii ce vor ajunge pe lume în ţările defavorizate, potrivit Mediafax. Shakira, 35 de ani, calcă astfel pe urmele lui Demi Moore sau Britney Spears, care au pozat cu puţin timp înainte să nască.

Astfel, cei doi îşi intâmpină familia şi prietenii la o petrecere virtuală în cinstea sosirii pe lume a primului lor copil. Cântăreaţa a decis să nu pozeze pentru coperta unei reviste şi a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter. Portretele au fost realizate de artistul Jaume de Laiguana.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: