FOTO Scorpions cântă pentru ultima oară în România

FOTO Scorpions cântă pentru ultima  oară în România

Membrii trupei Scorpions, de la stânga la dreapta: James Kottak, Rudolf Schenker, Klaus Meine şi Pawel Maciwoda

Turneul mondial de retragere a legendarei trupe germane trece şi pe la Bucureşti. Astă-seară, într-un concert la Zone Arena, grupul îşi ia adio de la fanii români.Pentru Scorpions, formaţia care are o carieră de 40 de ani  şi ale cărei melodii electrizau publicul anilor ’80, acest concert este cel de-al şaselea în România.

După patru decenii de muzică, 21 de albume şi peste 100 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, pentru veteranii de la Scorpions „bate vântul schimbării". Membrii trupei germane îşi încheie cariera printr-un turneu mondial, „Get Your Sting And Blackout World Tour, care trece pe cinci continente şi are o durată de trei ani.

FOTOGRAFII INEDITE CU SCORPIONS LA BUCUREŞTI: Artiştii au promis un concert-uragan

Românii vor auzi din nou, dar pentru ultima dată pe o scenă românească, piesele „Wind of Change", „Still Loving You", „Send Me an Angel", „Rock You Like a Hurricane". Ieri după-amiază, patru dintre cei cinci membri ai trupei au sosit la conferinţa de presă, la Hotelul Hilton, într-o sală devenită neîncăpătoare pentru ziarişti. Întâmpinaţi cu aplauze James Kottak (baterist), Rudolf Schenker (chitarist), Klaus Meine (solist) şi Pawel Maciwoda (chitarist) au fost întâmpinaţi cu aplauze, într-o atmosferă foarte caldă, la propriu şi la figurat. Văzând sala arhiplină, solistul Klaus Meine şi-a amintit despre prima sa venire în România.

„Eram într-o cameră foarte mare, cu mese ca acestea, cu ziarişti care erau foarte departe de noi. Şi era foarte linişte, toate camerele erau fixate pe noi, iar liniştea era atât de grea! «Întrebări?», m-am adresat ziariştilor. Tot linişte. Am repetat întrebarea. Acum, revenind, este o mare schimbare - o lume nouă, o generaţie nouă", a rememorat Kleine.

Solistul a precizat că cel de-al cincilea membru al trupei, Mattias Jabs, chitaristul solo, va veni la Bucureşti în cursul zilei de astăzi. „Vrem să facem acest turneu pentru că vrem să ne bucurăm de muzica noastră şi de fanii noştri. Vrem ca fanilor să le placă show-ul nostru. Este o sărbătoare", a declarat Klaus Meine.

Accesul în spaţiul de la Zone Arena se face începând cu orele 16.00. Concertul va fi deschis de Trooper (ora 18.00) şi Christian Becker &Avenue (ora 19.00). Scorpions va urca pe scenă în jurul orei 20.00. 

"Eram într-o cameră foarte mare, cu mese ca acestea, cu ziarişti care erau foarte departe de noi. Şi era foarte linişte, toate camerele erau fixate pe noi, iar liniştea era atât de grea!"
Klaus Meine
solist Scorpions

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: