FOTO Robert Pattinson are o nouă iubită: nepoata lui Elvis Presley

FOTO Robert Pattinson are o nouă iubită: nepoata lui Elvis Presley

Robert Pattinson a trecut repede peste despărţirea de Kristen Stewart FOTO Reuters

La scurt timp după ce s-a despărţit de actriţa Kristen Stewart, starul din „Amurg“, Robert Pattinson, are o nouă iubită celebră, nimeni alta decât nepoata lui Elvis Presley.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert Pattinson (27 de ani) are o relaţie cu nepoata lui Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough (24 de ani), a dezvăluit un prieten apropiat al starului din „Twilight“. „Sunt inseparabili. Rob adoră faptul că Riley este nepoata lui Elvis, acest lucru înseamnă regalitate rock'n'roll în opinia lui“, a declarat o sursă. Riley Keough este fiica lui Lisa Marie Presley şi a muzicianului Danny Keough şi este prima nepoată a lui Elvis Presley.

Pattinson şi Riley Keough plănuiesc să petreacă Ziua Americii (4 iulie) împreună, înainte ca starul din „Amurg“ să înceapă filmările la o nouă peliculă, „Maps to the Stars“, în care va apărea alături de John Cusack şi Julianne Moore, potrivit Mediafax.

În plus cei doi mai au ceva în comun: pasiunea pentru modă. Robert Pattinson este imaginea Dior Homme, în timp ce Riley a fost până de curând imaginea Dior Cherie.

Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley FOTO Reuters

Riley Keough, fiica lui Lisa Marie Presley, a jucat alături de Kristen Stewart în filmul „The Runaways“ (2010) şi cele două au rămas prietene. Tocmai de aceea Stewart a fost şocată să afle că prietena sa şi fostul ei iubit formează acum un cuplu. „Riley a fost prietena lui Kristen de la filmările la «The Runaways». Recent, Rob şi Riley au petrecut mult timp împreună, de când s-au întâlnit datorită faptului că ambii sunt modele Dior. Riley a stat la apartamentul lui Rob“, a mai dezvăluit sursa citată. „Au multe în comun: ambii adoră Los Angelesul, muzica rock şi tenisul de masă“, a mai precizat sursa.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit în luna mai a acestui an. Ei au mai fost separaţi o perioadă anul trecut, după aventura pe care a avut-o actriţa cu un regizor de la Hollywood.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: