FOTO Oana Pellea, revoltată de atitudinea purtătoarei de cuvânt a Prefecturii: Demisia! Detest acest ton necivilizat, repezit, ţâfnos, superior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Pellea FOTO David Muntean
Oana Pellea FOTO David Muntean

Actriţa Oana Pellea cere, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, demiterea purtătoarei de cuvânt a Prefecturii Capitalei, după declaraţiile făcute la un post de televiziune.

"Cer demisia acestei... doamne, în calitatea mea de cetăţean contribuabil la bugetul de stat! Stancu-Ţipişcă Mariana. Tonul acestei purtătoare de cuvânt este inadmisisbi! Este plătită din banii noştri! Ar fi cazul să fie şi ea demisă împreună cu Prefectul! 

Detest acest ton necivilizat, repezit, ţâfnos, superior! Detest! Doamnă, suneţi obligată să comunicati clar şi civilizat hotărările luate! Sunteţi obligată, pentru că vă plătim din buzunarul nostru! Nu aveţi voie să trântiţi telefonul în nas când un post de televiziune vă cere să vă faceţi datoria! Dna Ţipişcă, demisia! Acum!", a scris Oana Pellea.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu Ţipişcă, a declarat luni seara, 19 octombrie, că after school-urile nu se închid, deoarece acestea nu intră sub incidenţa Legii Educaţiei, ci sunt sunt servicii sociale. Ea a avut o intervenţie telefonică la postul de ştiri Digi24, unde a mai precizat că această hotărâre a fost „o îndreptare de eroare materială”.

La insistenţele jurnaliştilor, care au întrebat-o dacă asta înseamnă că pentru copiii care merg la creşe şi afterschooluri pericolul infectării nu este la fel de mare, purtătoarea de cuvânt a avut o reacţie nervoasă („Mă lăsaţi puţin?! Mă lăsaţi să vorbesc?”) şi în final a închis telefonul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite