FOTO Michelle Obama, schimbare de look neaşteptată: cum au reacţionat fanii

FOTO Michelle Obama, schimbare de look neaşteptată: cum au reacţionat fanii

Michelle Obama FOTO Guliver/Getty Images

Soţia fostului preşedinte al Americii, Michelle Obama (55 de ani), a fost lăudată în mediul online după ce s-a prezentat la un eveniment cu o schimbare de look.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michelle Obama a fost aplaudată datorită schimbării de look din cadrul unui eveniment la care a fost invitată, Essence Music Festival 2019, scrie ABC
 
Fosta primă-doamnă a apărut cu o altă coafură faţă de cea cu care obişnuise să apară în public, mai exact cu părul natural şi ondulat. 
 
Cu părul lung, încreţit natural şi vopsit în tehnica ombré şi îmbrăcată într-o salopetă strălucitoare mov, Michelle Obama i-a acordat un interviu jurnalistei Gayle King, în cadrul căruia a discutat despre cartea best-seller „Becoming“, iar ulterior a postat imaginile de la eveniment pe reţelele sociale. 
 
„Puterea pe care o avem noi, femeile negre. Puterea vocii noastre, de a povesti şi cea a naraţiunii noastre. Ştiţi, o subestimăm pentru că ei vor să o subestimăm“, a spus Michelle Obama. „Dar eu sunt aici să vă spun că nu este nimic ce nu putem face sau schimba dacă noi ne propunem“, a mai spus ea.
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Noua apariţie a fost una apreciată de fanii din mediul online. „Când credeam că Michelle Obama nu poate fi mai frumoasă de atât, ea a apărut cu aceste bucle naturale“, a comentat un internaut. „Bucle! Magic, frumos, minunat!“, a scris altcineva. 
 
 
În 2018, soţia lui Obama îşi exprima dificultatea de a putea avea întotdeauna părul drept, întins cu placa. „Scopul meu este de a avea părul sănătos“, spunea ea evidenţiind o problemă cu care se confruntă multe femei afro-americane obligate să aibă părul întins atunci când merg la serviciu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: