FOTO Madonna, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr în vârstă de 26 de ani: cine e bărbatul

FOTO Madonna, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr în vârstă de 26 de ani: cine e bărbatul

Madonna are un iubit în vârstă de 26 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Madonna (61 de ani) a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat mai tânăr cu 35 de ani decât cea supranumită „regina muzicii pop“.

Ştiri pe aceeaşi temă

La cei 61 de ani ai săi, Madonna a fost fotografiată în ipostaze tandre alături de dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi la balconul hotelului de lux al cântăreţei în timp ce se ţin în braţe, se ating tandru, râd şi vorbesc, scrie Daily Mail.
 
În fotografii, cei doi sunt îmbrăcaţi casual, Madonna purtând un tricou şi pantaloni negri, iar părul blond al acesteia este natural, în timp ce machiajul aproape că nu se observă.
 
Mai mult, Madonna şi Ahlamalik au fost văzuţi în Miami alături de fiica artistei, Lourdes Leon Ciccone (23 de ani), şi de partenerul acesteia, un bărbat cu o vârstă asemănătoare cu cea a noului iubit al vedetei. 

Dansatorul vedetei nu şi-a luat mâinile de pe aceasta, oferindu-i îmbrăţişări şi un masaj în zona umerilor şi a gâtului. De asemenea, Williams a fost fotografiat şi pupând-o pe artistă pe cap. 
 
Ahlamalik Williams şi Madonna au fost surprinşi făcând gesturi de afecţiune FOTO Profimedia
   
Între Ahlamalik Williams şi Madonna e diferenţă de 35 de ani FOTO Profimedia
   
Alături de cupluri au fost văzute şi celelalte fiice ale Madonnei, Mercy James, de 13 ani, şi gemenele Stelle şi Estere, de 7 ani, acestea fiind însoţite de o dădacă. „Regina muzicii pop“ pare să confirme astfel zvonurile legate de relaţia cu respectivul bărbat ţinând cont că se afişează de ceva vreme cu acesta. 
 

Cine e iubitul Madonnei, Ahlamalik Williams

Ahlamalik Williams este dansatorul în trupa Madonnei. Vârsta noului iubit al vedetei pop nu este o surpriză. Înainte de Williams, ea a avut relaţii cu Kevin Sampaio şi Aboubakar Soumahoro. 
 
Zvonurile cu privire la o relaţie între Madonna şi dansatorul ei au început în iunie 2019, când artista a publicat în mediul online un clip video în care îi dansează bărbatului. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: