FOTO Kate Upton, desemnată cea mai sexy femeie în viaţă

FOTO Kate Upton, desemnată cea mai sexy femeie în viaţă

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de către publicaţia „People“ FOTO Gulliver/ Getty Images

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de către publicaţia „People“, în cadrul evenimentului People Magazine Awards, precizează „Huffington Post“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia „People“ acordă anual acesta premii, iar în 2014 distincţia pentru cea mai sexy femeie în viaţă i-a revenit fotomodelului american Kate Upton (22 de ani).
 
„Acest premiu reprezintă o onoare pentru mine pentru că a fi sexy înseamnă că eşti o persoană fericită şi încrezătoare în forţele proprii. Iar acesta este tipul de persoană care am vrut mereu să fiu, a declarat Kate la ceremonia de decernare a premiului.

Kate Upton este cunoscută pentru apariţiile sale în „Sports Illustrated Swimsuit Issue“. Ea a fost pe coperta revistei în 2012 şi 2013. De asemenea apărut pe coperta aniversară centenară a revistei „Vanity Fair“.
 
Luna trecută, actorul Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul supereroului Thor, a fost numit de aceeaşi publicaţie Cel mai sexy bărbat în viaţă. 
 
Kate Upton, cea mai sexy femeie în viaţă, conform „People“ FOTO Gulliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările