FOTO Halloween-ul la Hollywood: Miley Cyrus a devenit „costum“

FOTO Halloween-ul la Hollywood: Miley Cyrus a devenit „costum“

Cindy Crawford (stânga) şi soţul ei s-au costumat în membrii trupei Guns n Roses: Slash şi Axl Rose

Celebrităţile din lumea filmului şi a muzicii au sărbătorit Halloween-ul mai devreme, în weekend-ul trecut. Costumele îmbrăcate de vedete precum Cindy Crawford, Fergie şi Alessandra Ambrosio au fost dintre cele mai inedite.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, aceasta răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Dacă la început costumele de Halloween erau tradiţionale, modelate după personaje supranaturale, monştri, schelete, fantome, vrăjitoare şi diavoli, de-a lungul timpului, printre costumele folosite au apărut şi cele ale unor personaje fictive sau celebrităţi. Aşadar nu e de mirare că în epoca în care trăim, Miley Cyrus a devenit „costum“ pentru vedetele de la Hollywood.
 
Deşi Halloween-ul este sărbătorit pe 31 octombrie, vedetele hollywoodiene nu au mai avut răbdare şi au organizat la sfârşitul săptămânii trecute numeroase petreceri cu tematică. 
 
Paris Hilton, costumată în Miley Cyrus la o petrecere în California FOTO hollywoodlife.com
 
Paris Hilton nu a fost singura care a vrut să intre în pielea americancei Miley Cyrus. Astfel, fondatorul revistei „Playboy“, Hugh Hefner, împreună cu soţia sa, Crystal Harris, au postat pe contul de Instagram o poză în care apăreau îmbrăcaţi ca Miley Cyrus şi Robin Thicke, imitând astfel o imagine din show-ul VMA din acest an.
 
Hugh Hefner, împreună cu soţia sa, Crystal Harris FOTO Instagram
   
Fergie and Josh Duhamel la o petrecere din Brentwood FOTO hollywoodlife.com
    
Top-modelul Alessandra Ambrosio deghizată în dama de pică din filmul „Alice in Wonderland“ FOTO hollywoodlife.com
 
Lauren Conrad, alături de logodnicul ei, William Tell FOTO hollywoodlife.com
 
Actriţa Vanessa Hudgens (stânga) la o petrecere în Bevrely Hills FOTO hollywoodlife.com
   
Actriţa Sandra Bullock, alătuir de fiul său, Louis FOTO hollywoodlife.com
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările