FOTO Fiica lui Michael Jackson: „Tata a vrut să ne ofere ceea ce el n-a avut niciodată, adică o copilărie normală“

FOTO Fiica
lui Michael Jackson: „Tata a vrut să ne ofere ceea ce el n-a avut niciodată, adică o copilărie normală“

Paris Jackson avea 11 ani atunci când tatăl ei, Michael Jackson, a murit din cauza unui stop cardiac FOTO Reuters

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a ieşit la rampă cu un nou look, o nouă atitudine şi dezvăluiri exclusive despre copilăria sa alături de regele muzicii Pop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Foto

Adolescenta în vârstă de 15 ani a făcut declaraţii uimitoare despre viaţa de la ferma Neverland, unde a locuit alături de tatăl şi de fraţii ei, şi a povestit cu ce amintiri a rămas din ceea ce consideră cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Într-un interviu pentru revista „Event“, Paris a vorbit despre planurile sale de a restaura ferma Neverland, pe care vrea s-o transforme într-un adăpost pentru copiii bolnavi şi mai puţin privilegiaţi.

Tânăra a luat această decizie după ce a văzut că Roata mare din parcul de distracţii de la Neverland a dispărut. „Am plâns şi am tot plâns. E superb acolo, locul încă are o energie pozitivă.“, a mărturisit adolescenta.

Declaraţia sa va bucura cu siguranţă milioanele de fani Michael Jackson, care au văzut cum se năruie visul megastarului de a avea un loc în care copilăria e eternă.

De asemenea, Paris îşi doreşte să-i aducă un omagiu tatălui său făcându-şi un tatuaj cu ultimul mesaj pe care i l-a trasnsmis Regele muzicii pop. „Am o mulţime de amintiri cu tatăl meu. A fost un tată incredibil, noi îl iubeam de muream. Încerca să ne educe atât cât putea şi mereu avea grijă de noi. Era foarte protector“, a declarat aceasta.

Adolescenta a explicat de ce în copilărie ea şi fraţii ei erau obligaţi să poarte măşti în public. „Nu voia ca lumea să vadă cum arătăm. Aşa puteam avea ceea ce el n-a avut niciodată, adică o copilărie normală“, a mărturisit emoţionată Paris, menţionând cu drag şi momentele în care Michael transforma camera de hotel într-un cinematograf, folosindu-se de un proiector şi un cearceaf.

Aceste dezvăluiri oferă o nouă privire asupra vieţii de familie complexe pe care artistul o avea şi asupra dedicării cu care se ocupa de copiii săi. Ajunşi la vârsta adolescenţei, cei trei moştenitori ai megastarului sunt finanţaţi de The Michael Jackson Family Trust, care se ocupă de toate cheltuielile familiei.

Fondul asigură şi salariile celor 15 membri ai personalului, printre care gărzi de corp, un bucătar, două bone, femei de serviciu şi grădinari. Printre vecinii celebri ai lui Prince, Paris şi Blanket Jackson se află Justin Bieber şi Britney Spears.

Cu toate că are o avere considerabilă, Paris s-a înscris la o şcoală obişnuită, unde a fost majoretă şi a jucat fotbal feminin. „Vreau să am o viaţă normală“, a mărturisit tânăra.

Deşi moşteneşte pasiunea pentru muzică a megastarului, Paris nu intenţionează să-şi urmeze tatăl în acest domeniu, ambiţia ei fiind să ajungă chirurg. „Vreau să ajut oamenii, atâta tot“, a declarat aceasta.

Interviul vine în contextul în care familia Jackson este implicată într-un proces prin care solicită daune de 40 de miliarde de dolari de la compania AEG Live, care urma să organizeze turneul de revenrie al lui Michael, „This Is It“. AEG Live este acuzată de iresponsabilitate pentru angajarea doctorului Conrad Murray, care i-a administrat artistului un somnifer puternic ce i-a provocat moartea.

 

Paris Jackson avea numai 11 ani atunci când a rămas orfană de tată FOTO Reuters

Imagini din aceeasi galerie
  • Paris Jackson avea numai 11 ani atunci când a rămas orfană de tată FOTO Reuters
  • La înmormântarea megastarului familia a rămas unită FOTO Reuters
  • De la stânga la dreapta: Blanket, Paris și Prince FOTO AFP
  • Paris, după ce a imprimat în ciment mănușa celebră a megastarului FOTO Reuters
  • Paris cu un nou look și o nouă atitudine FOTO Facebook 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: