FOTO Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe şi John Kennedy, hipsteri. Cum ar arăta cu zeci de tatuaje?

FOTO Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe şi John Kennedy, hipsteri.
Cum ar arăta cu
zeci de tatuaje?

Imaginea actriţei Elizabeth Taylor a fost adaptată la contextul social actual. FOTO Cheyenne Randall/ shoppedtattoos.tumblr.com

Elvis, prinţesa Diana şi Mick Jagger completează lista personalităţilor a căror imagine emblematică a fost actualizată cu multiple tatuaje. Artistul american care a semnat fotografiile spune că proiectul are rolul de a transforma idolii în oameni obişnuiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Dacă astăzi tatuajele reprezintă o formă comună de înfrumuseţare a corpului şi de exprimare a personalităţii, atât pentru vedetele de pe covorul roşu, cât şi pentru cei mai puţin cunoscuţi, în trecut, practica nu era atât de încurajată, iar uneori se asocia cu devianţa şi încălcarea regulilor. Pentru a demonta aceste mituri, un artist din Seattle a modificat fotografiile vechi ale unor personalităţi remarcabile.

„Proiectul ăsta nu este despre celebrităţile tatuate, căci respect subiectul mai mult de atât“, spune Cheyenne Randall, pentru cotidianul britanic „The Independent“. 

 
Foto

 

„Este un proiect artistic în derulare pentru care iau personalităţi cunoscute şi le transform în oameni obişnuiţi, ca şi cum ar fi avut un alt parcurs în viaţă ori ar fi provenit dintr-un univers paralel“, a explicat el.

Artistul şi-a demonstrat şi umorul când a lipit faţa lui Justin Bieber de corpul controversatei Miley Cyrus, ori când a unit barba lui Kanye West cu părul şi genele cântăreţei Janelle Monáe. 

Citeşte şi:

FOTO Ochiul diavolului şi grădina cu flori. Tatuajele revoltătoare ale vedetelor 

Modificările corporale: artă sau mutilare?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările