FOTO „Ducesa inimilor“: Meghan Markle a acaparat toată atenţia în primul turneu regal alături de soţul ei, Prinţul Harry. Cele mai frumoase momente

FOTO „Ducesa inimilor“: Meghan Markle a acaparat toată atenţia în primul turneu regal alături de soţul ei, Prinţul Harry. Cele mai frumoase momente

Ducesa Meghan Markle şi Prinţul Harry au petrecut 20 de minute doar pentru a-şi saluta fanii, care le-au oferit flori FOTO Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex au reuşit să cucerească pe toată lumea cu apariţiile din primul lor turneu regal, desfăşurat în Irlanda. Evident, cele mai multe complimente s-au îndreptat către Meghan Markle, pentru prestanţa şi ţinutele impecabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry (33 de ani) şi Ducesa Meghan Markle (36 de ani) au făcut prima călătorie regală oficială după ce au devenit soţ şi soţie în luna mai. O vizită de două zile în Irlanda, unde au fost întâmpinaţi cu mult entuziasm. 

Cei doi au participat la o serie de evenimente, iar Ducesa de Sussex a fost mereu în centrul atenţiei datorită candorii, farmecului şi bunei dispoziţii afişate. Sigur că nu au trecut neobservate nici alegerile vestimentare, mai ales că a schimbat patru ţinute în doar câteva ore, potrivit Time.  

Vă prezentăm câteva dintre cele mai importante momente ale vizitei regale: 

La aterizarea pe aeroportul din Dublin, Meghan Markle a purtat un costum Givenchy din două piese: o fustă-creion şi un pulover cu mâneci trei-sferturi. Cuplul regal a fost primit de premierul Irlandei, Leo Varadkar.

Câteva ore mai târziu, Ducesa de Sussex s-a schimbat într-o rochie neagră de cocktail pentru o recepţie oferită la Ambasada Marii Britanii din Dublin. 

Ţinuta este semnată de Emilia Wickstead, unul dintre designerii preferaţi ai cumnatei sale, Ducesa Kate Middleton.

În a doua zi, Prinţul Harry şi Ducesa de Sussex, care a radiat într-o rochie Roland Mouret, i-au întâlnit pe preşedintele Irlandei, Michael Higgins, şi pe soţia acestuia, Sabina Coyne. Cei doi au fost întâmpinaţi şi de câinii familiei prezidenţiale, care au fost la rândul lor fermecaţi de soţia Prinţului Harry, de altfel o mare iubitoare de animale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat în cartea vizitatorilor, iar Ducesa a fost complimentată de soţul ei pentru caligrafia impecabilă. Într-adevăr, fosta actriţă chiar a scris invitaţii de nuntă în trecut. 

Cuplul regal a tras „Clopotul Păcii“, instalat în 2008 pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Acordului de la Belfast. 

Spre finalul zilei, Meghan Markle a îmbrăcat un costum bărbătesc Givenchy, specialiştii în modă observând imediat asemănarea cu cele purtate în serialul care a făcut-o celebră, „Suits“. Cu această ocazie, Prinţul Harry şi Ducesa de Sussex s-au ţinut de mână, gest rar întâlnit în public în rândul membrilor familiei regale britanice.

Prinţul Harry şi Ducesa au vizitat arena sportivă Croke Park, s-au întâlnit cu mai mulţi sportivi şi au asistat la un meci amical de fotbal, Prinţul fiind mare fan. În plus, s-au distrat copios. 

Un băieţel de trei ani a părut fascinat de Meghan Markle şi nu s-a putut opri din a-i mângâia părul şi chipul. Ducesa nu a părut deloc deranjată. 

Fanii au purtat tricouri inscripţionate cu mesajul „When Harry Met Meghan“ şi i-au oferit Ducesei de Sussex numeroase buchete de flori. Soţii au petrecut 20 de minute doar strângând mâinile şi schimbând câteva cuvinte cu fanii strânşi în Trinity College Parliament Square. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: