FOTO: Claudia Schiffer a României, karatistã în clasa a VII-a

FOTO: Claudia Schiffer a României, karatistã în clasa a VII-a

Alexandra Uleşan are 13 ani

Alexandra Uleşan, în vârstã de 13 ani, elevã în clasa a VII-a în Bucureşti, a câştigat anul trecut titlul de "Cel mai bun tânãr model al anului 2009", în cadrul preselecţiei organizatã de agenţia de modã Best Models.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vezi GALERIE FOTO pe adevarul.it

Deşi Alexandra a fost aleasã dintre sute de reprezentante din toatã ţara, tânãra nu este conştientã de atuuriile sale, pentru ea cele mai importante sunt artele marţiale, unde deţine centura albastrã. Modelul a participat la foarte multe concursuri locale şi naţionale de karate şi ju-jitzu, unde a obţinut şapte medalii de locul III şi trei medalii de locul II.

Tânãra este foarte neîncrezãtoare în abilitãtile sale de a fi model, deşi pozele sale sunt ireproşabile, ea este total nemulţimitã, fiind convinsã cã se va face de rãs în faţã colegelor sale de clasã pentru cã nu aratã ca un adevãrat fotomodel.

Mult mai micã de înãlţine decâţ celelalte participante şi neobişnuitã cu încãlţãmintea cu tocuri, stângãcia Alexandrei de pe podiumul de prezentare nu i-a descurajat pe reprezentanţii caselor de modã din strãinãtate care au intuit potenţialul tinerei.

"Alexandra va fi urmãtoarea Claudia Schiffer"

Cele mai mari companii de modã din Milano, Paris şi New York i-au urmãrit evoluţia şi vor sã închiei cât mai curând un contract cu Alexandra. Philippe Papadopoulus reprezentat al agenţiei Marylin din Paris şi New York a declarat cã Alexandra va fi urmãtoarea Claudia Schiffer.

Momentan Alexandra nu este dispuã sã renunţe la şcoalã pentru a pleca în strãinãtate. Însã atunci când va fi pregãtitã sã plece, o aşteaptã o mulţime de contracte avantajoase. Agenţii care au plãcut-o la concurs (Nathalie- Paris, L.A. Models- New York, Marylin- New York si Paris, Elite-New York si Paris, Fashion- Milano, IMG, Women) o ţin sub observaţie şi o vor aştepta pânã va fi pregãtitã.

Cu toate acestea pãrinţii Alexandrei încã nu s-au obişnuit cu ideea cã fetiţa lor ar putea pleca în strãinãtate, şi ar dori sã rãmânã mereu lânãga ei, fiind singurul copil al lor.

A fãcut cursurile de fotomodel la vârsta de 7 ani

Tânãra a fost remarcatã în urmã cu şase ani de un scoter al agenţiei şi a fost invitatã la o preselecţie pentru a urma cursurile de modã. Alexandra avea atunci 7 ani, a urmat cursurile şi a rãmas în baza de date a agenţiei. A fost chematã periodic la câţiva ani şi astfel a fost selectatã pentru a participa la concursul Next Generation Models, pe care l-a şi câştigat.

Reprezentanţii agenţiei de modã Best Models au declarat: "Alexandra este unul din cele mai apreciate modele ale agenţiei care se va dezvolta treptat, momentan trebuie sã-i clãdim o carierã, agenţia investeşte în Alexandra, în timp vom vedea şi rezultatele."

Campania de scouting pentru cel titlul de "Cel mai bun tânãr model al anului 2009" a fost realizatã în cele mai importante oraşe din ţarã: Suceava, Piatra Neamţ, Ploieşti, Constanţa, Bistriţa, Târgu Mureş, Sibiu, Braşov, Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Republica Moldova. La fiecare preselecţie au venit în jur de 70-100 de participante, iar în finalã au intrat zece modele, dintre care Alexandra a câştigat.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările