FOTO Cele mai frumoase vedete Crăciuniţe

FOTO Cele mai frumoase vedete Crăciuniţe

Petrecerile costumate i-au fascinat dintotdeauna pe oameni, iar celebrităţile nu fac excepţie. Fie că o fac în „interes de serviciu“, fie că e doar pentru amuzamentul propriu, mai multe vedete au încercat ţinuta lui Moş Crăciun.

Celebrităţi din România sau din străinate s-au transformat, de-a lungul timpului, în Crăciuniţe sexy.

Fie că a fost vorba de concerte (Mariah Carey, Katy Perry, Jessica Simpson), de defilări de modă (Gisele Bundchen  şi Alessandra Ambrosio, la parada Victoria’s Secret) sau de apariţii televizate (Iulia Vântur), starurile s-au „metamorfozat“ şi ele în spiritul Sărbătorilor.

 
Foto
Cele mai sexy Crăciuniţe vedete

Pentru Mariah Carey, costumul de Crăciuniţă este o condiţie sine qua non a concertelor pe care le susţine iarna. Cum altfel când are una dintre cele mai îndrăgite piese de Crăciun din toate timpurile, „All I Want For Christmas Is You“.

Îngerii din prezentările casei Victoria’s Secret arată bine în orice fel de lenjerie. Cu-atât mai mult în una de sezon. Jessica Simpson – înainte ca sarcina să-i afecteze silueta - şi Katy Perry au mizat şi ele pe costumaţii provocatoare.

Care Crăciuniţă vă place cel mai mult?

 

Modelele Karolina Kurkova, Ana Beatriz Barros, Gisele Bundchen, Bianca Balti și Alessandra Ambrosio  FOTOGRAFII Getty Images

Imagini din aceeasi galerie
  • Modelele Karolina Kurkova, Ana Beatriz Barros, Gisele Bundchen, Bianca Balti și Alessandra Ambrosio  FOTOGRAFII Getty Images
  • Mariah Carey
  • Jenny McCarthy
  • Katie Price
  • Jessica Simpson
  • Katy Perry
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările