FOTO Cele mai frumoase românce de odinioară. Cum arătau în tinereţe fostele dive ale ecranelor

FOTO Cele mai frumoase românce de odinioară. Cum arătau în tinereţe fostele dive ale ecranelor

Le recunoaşteţi?

Sunt divele care le-au încântat privirile părinţilor noştri şi nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor şi varietăţilor de altădată, femeile superbe care ne ţineau lipiţi de vechile televizoare alb-negru.

Erau atât de fermecătoare, încât puteau rivaliza oricând cu mai celebrele Sophia Loren, Brigitte Bardot sau Ursula Andress. Vă invităm să le redescoperim pe aceste mari doamne ale scenei româneşti în ipostaze din tinereţea lor atât de strălucitoare! 

Margareta Pâslaru, acum în vârstă de 71 de ani, într-o scenă din "Un film cu o fată fermecatoare" (foto jos), o prezenţă greu de trecut cu vederea. 

Stela Popescu, ajunsă acum la 78 de ani, reprezenta varianta autohtonă a divei Sophia Loren, în timp ce Marina Voica, acum în vârstă tot de 78 de ani, este acea Matrioşka a muzicii româneşti. Le puteţi admira în poza principală, de sus. Ambele dive româneşti activează încă, prima în lumea filmului, cu multă energie, în timp ce a doua încântă chiar şi-n cluburile moderne cu şlagărele sale, cu acelaşi patos ca-n tinereţe. 

Vezi toată galeria cu româncele superbe de odinioară, pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările