FOTO Cântăreaţa Ke$ha, internată din cauza tulburărilor alimentare

FOTO Cântăreaţa Ke$ha,
internată
din cauza tulburărilor alimentare

Ke$ha recunoaşte că are o tulburare psiho-somatică. FOTO Reuters/ AFP/ Instagram

Vedeta americană a spus că apelează la ajutor de specialitate pentru a-şi trata dereglările psiho-somatice din cauza cărora nu mai este capabilă să fie ea însăşi şi să se iubească exact aşa cum este. Ke$ha va petrece 30 de zile într-un centru de reabilitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Pledez pentru a fi tu însuţi şi pentru a te iubi, dar îmi este greu să pun asta în practică. Nu voi fi disponibilă în următoarele 30 de zile, urmez tratament împotriva tulburării mele alimentare, pentru a învăţa să mă iubesc din nou, exact cum sunt“, a declarat solista de 26 de ani, pentru „TMZ“. 

Cântăreaţa va fi internată la Timberline Knolls, acelaşi centru situat în apropiere de Chicago unde şi colega ei, Demi Lovato, a fost tratată împotriva tulburărilor alimentare.

Ke$ha le-a dat fanilor această veste la scurt timp după lansarea celui mai recent clip, pentru piesa „Dirty Love“.

Bloggerii de la „TMZ“ au observat încă din noiembrie că vedeta „este vizibil mai slabă“, când Kesha Rose Sebert a apărut în filmuleţul de la „Timber“, cu rapperul Pitbull.

Anunţul e cu atât mai suprinzător cu cât până acum solista declarată vegetariană nu a vorbit despre problemele sale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: