FOTO Angelina Jolie a pozat nud şi a vorbit despre rănile fizice şi sufleteşti pe care le are, dar şi despre oameni şi lumea în care trăim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie FOTO Guliver/Getty Images
Angelina Jolie FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, s-a lăsat fotografiată nud şi a vorbit despre rănile fizice şi sufleteşti dobândite în ultimii ani.

Angelina Jolie a realizat un pictorial senzual pentru numărul din decembrie al revistei „Harpers Bazaar“ şi a oferit un interviu despre cum i s-a schimbat viaţa după divorţul de actorul Brad Pitt, din 2016, dar şi după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat – a suferit o mastectomie, şi-a extirpat ovarele şi a avut paralizie facială.

Actriţa a mărturisit că a început să se simtă din nou bine cu ea: „Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“.

Jolie a explicat că le datorează foarte mult celor şase copiii ai ei, care au ajutat-o să se regăsească: „Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latyură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine“.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani şi au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despărţit în septembrie 2016. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii,  trei adoptaţi - Maddox (18 ani), Pax (16 ani) şi Zahara (14 ani) - şi trei biologici - Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).

Actriţa a recunoscut că şi-ar dori să se mute din Los Angeles, însă momentan nu poate face acest lucru din cauza unei înţelegeri pe care o are cu fostul soţ: copiii nu se pot muta din Statele Unite până când nu împlinesc 18 ani.

FOTO SØLVE SUNDSBØ/HARPER'S BAZAAR

image

FOTO SØLVE SUNDSBØ/HARPER'S BAZAAR

image

Angelina Jolie a vorbit şi despre lucrurile pe care le apreciază la oamenii din jur: „Văd atâta frumuseţe în ceilalţi. Nu când se prefac că sunt altceva decât sinele lor autentic. Nu când rănesc alţi oameni. Nu când mint. Îi preţuiesc pe cei sălbatici. Pe cei sensibili, deschişi, mereu în căutare, care tânjesc să fie liberi. Pe cei sinceri. Pentru că orice altceva reprezintă o cuşcă în care este imposibil să trăieşti. Visul meu pentru toţi este să-şi amintească cine sunt cu adevărat şi să fie ei indiferent de ceea ce le-ar putea perturba capacitatea de a fi liberi. Dacă simţi că nu-ţi trăieşti viaţa pe deplin, atunci încearcă să identifici ce sau cine îţi blochează respiraţia. Descoperă şi depăşeşte. Această piedică poate lua multe forma şi pentru fiecare persoană lupta va fi grea şi diferită“.  

Dacă nimeni nu s-ar revolta niciodată, nimic nu s-ar schimba vreodat Angelina Jolie, actriţă

FOTO SØLVE SUNDSBØ/HARPER'S BAZAAR

image

Cunoscută pentru acţiunile umanitare şi pentru lupta constantă pentru drepturile femeilor, Angelina Jolie a precizat că este înfuriată de nedreptăţile care li se fac chiar şi în secolul XXI: „Înţeleg pe deplin că pentru multe femei libertatea pur şi simplu nu este o opţiune. Sistemul, comunitatea, familia, guvernul lucrează împotriva lor şi le închide gura. Citesc cartea «No Visible Bruises», care subliniază că între anii 2000 şi 2006 numărul femeilor americane care au fost ucise de parteneri a fost mai mare decât numărul soldaţilor ucişi pe câmpul de luptă. Este pur şi simplu şocant că în toată lumea cel mai periculos loc pentru femei este însuşi căminul lor. Există încă zeci de ţări în care violenţa domestică este legală. Există peste zece ţări în care violatorii pot scăpa de închisoare dacă se căsătoresc cu victimele lor. Şi există peste 70 de milioane de persoane strămutate cu forţa în toată lumea, inclusiv peste 26 de milioane de refugiaţi. Nimic din toate astea nu se întâmplă doar pentru că «asta e lumea în care trăim». Este un dezechilibru monstruos. Iar răspunsul nostru nu poate fi să ridicăm din umeri şi să ne gândim doar la ţara noastră, deoarece toţi suntem conectaţi. Acum este momentul să luptăm. Dacă există o luptă în această viaţă, atunci ea ar trebui să fie pentru libertăţi şi drepturi. Iar dacă noi suntem liberi, atunci trebuie să luptăm pentru cei care nu sunt. Dacă nimeni nu s-ar revolta niciodată, nimic nu s-ar schimba vreodată“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite