Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina Binder, au anunţat că vor mai avea un copil

Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina Binder, au anunţat că vor mai avea un copil

Foto Facebook / Nicolae al României

Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina Binder, au anunţat că vor deveni părinţi pentru a doua oară. Ei au o fetiţă, Maria-Alexandra, care s-a născut pe 7 noimebrie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtăşim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoţie şi fericire în suflet aşteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din nepreţuitele miracole ale vieţii!”, este mesajul celor doi. 

Fostul principe Nicolae a postat şi pe Facebook, spunând că „De multe ori, chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine şi Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.”

Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul  exilului din 1948.

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Ei au devenit părinţi în 2020, când s-a născut prima lor fetiţă, Maria-Alexandra.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările