Fostul iubit al lui Kim Kardashian a fost ultimul bărbat cu care Whitney Houston s-a culcat. Ray J, responsabil de moartea ei? "E vina mea!"

Fostul iubit al lui Kim Kardashian a fost ultimul bărbat cu care Whitney Houston s-a culcat. Ray J, responsabil de moartea ei?

Houston a împărţit acelaşi bărbat cu Kim (Foto: Profimedia).

Una dintre cele mai mari cântăreţe din lume a avut nu numai realizări profesionale răsunătoare, ci şi o viaţă privată care a ţinut constant prima pagină a tabloidelor. Cum a fost şi ultima relaţie sentimentală pe care a avut-o...

Înainte de-a se prăpădi, în 2012, Whitney era asociată cu un bărbat de culoare, cel cu care Kim Kardashian apăruse în caseta sexy care a scos-o din anonimat pe vedeta de reality show. Se pare că hip-hoperul Ray J a fost ultimul iubit al lui Houston. 

Ray J, pe numele lui adevărat William Ray Norwood Jr., este un cântăreţ şi un star de reality show – din "Love & Hip-Hop: Hollywood" .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările