Fosta soţie a lui Paul McCartney s-a logodit cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani decât ea

Fosta soţie a lui Paul McCartney s-a logodit cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani decât ea

A fost căsătorită cu Sir Paul McCartney din 2002 în 2008, luptându-se să obţină de cinci ori mai mult la divorţ faţă de suma obţinută. De data aceasta, însă, cine asigură finanţele în relaţia ei? Are nouă relaţie!

Ştiri pe aceeaşi temă

Heather Mills e o figură controversată în Marea Britanie. Fostul model a pretins că, în zilele ei de glorie, câştiga 250.000 de lire sterline pe an, dar nu există dovezi ale unor astfel de câştiguri. Heather s-a lăudat şi că fiecare bărbat cu care a fost a cerut-o în căsătorie în prima săptămână de relaţie. Apoi, când căsnicia ei cu Paul McCartney a început să se clatine, a povestit că fiica lui, Stella McCartney a fost cea care încercase constant să le strice mariajul. Iar la divorţ, şi-a concediat avocatul şi s-a reprezentat singură, cerând 125 de milioane de lire sterline - dar a primit doar 24,3 milioane. După ce a aflat cât a primit, i-a aruncat un pahar cu apă în faţă avocatei lui McCartney, Fiona Shackleton.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările