Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, condamnată pentru evaziune fiscală

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, condamnată pentru evaziune fiscală

Bar Refaeli FOTO Guliver/Getty Images

Bar Refaeli a fost găsită vinovată de evaziune fiscală şi condamnată să plătească o amendă în valoare de 730.000 de dolari şi să efectueze nouă luni de muncă în folosul comunităţii, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

În vârstă de 35 de ani, Refaeli a pledat „vinovat“ în acest caz în care era acuzată de fals în declaraţii financiare.

Mama ei, care la începutul anului s-a arătat dispusă să facă inchisoare în locul lui Bar Refaeli, care născuse recent al treilea copil, a fost de asemenea condamnată pentru infracţiuni fiscale.

Tzipi Refaeli, care a fost agenta fiicei ei, a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare şi trebuie să plătească 730.000 de dolari, amendă şi taxe datorate.

Ambele au pledat „vinovat” şi au fost condamnate în urma unui acord încheiat luna trecută cu autorităţile.

Autorităţile israeliene au început ancheta în acest caz în 2015.

Bar Refaeli, care a fost iubita lui Leonardo DiCaprio, a recunoscut că nu a declarat toate veniturile obţinute în anumiţi ani, pentru că, a motivat ea, a trăit în străinătate în acea perioadă.

Mama ei a fost condamnată, între altele, pentru că a semnat contracte de închiriere de proprietăţi sub numele unor rude pentru a ascunde statutul rezidenţial al modelului.

Bar Refaeli este căsătorită cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, director general al companiei Neto, cu care are trei copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările