Fost prezentator „Top Gear“, „încântat“ de plecarea lui Chris Evans de la show-ul automobilistic VIDEO

Fost prezentator „Top Gear“, „încântat“ de plecarea lui Chris Evans de la show-ul automobilistic VIDEO

Între Chris Evans şi Jeremy Clarkson mocneşte un conflict mai vechi FOTO „DailyMail“

Un fost prezentator „Top Gear“ s-a declarat încântat de faptul că, după doar un sezon, Chris Evans a părăsit emisiunea automobilistică de la BBC.

James May, fostul prezentator „Top Gear“, a fost că este „foarte încântat“ atunci când a fost întrebat de un fan, în timp ce se afla în Italia, ce părere are despre sezonul catrastrofal al show-ului automobilistic de la BBC, dar şi despre plecarea după doar un sezon a lui Chris Evans. „Sunteţi încântat de plecarea lui Chris Evans?“, a întrebat un fan, iar May a răspuns: „Foarte încântat“. Pe de altă parte, atunci când Jeremy Clarkson a fost pus să răspundă la aceeaşi întrebare, fanul a primit următorul răspuns: „Nu fii prost“, scrie „Daily Mail“.

James May, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond se află în oraşul italienesc Vicenza, filmând pentru noul lor show produs de Amazon, „Grand Tour“. Cei trei au mers cu maşini prin piaţa centrală a oraşului, Piazza Dei Signori, în aplauzele fanilor, după ce un anunţ că aceştia vor filma în locul respectiv a fost postat pe Twitter de către Clarkson. „Jeremy încearcă să nu vorbească despre acest subiect, dar e foarte mulţumit (n.r. - de plecarea lui Chris Evans)“, a declarat un cameraman care a vrut să nu-şi dezvăluie identitatea. Un alt membru al echipei de filmare spune că parada din piaţa italiană a fost pusă la cale pentru a-l enerva pe Evans. „Jeremy a făcut intenţionat asta. Ceva asemănător făcuse şi Chris Evans în trecut. E, practic, o competiţie. Ironia face că lui Jeremy nu îi plac oamenii deloc, nu îi place să fie înconjurat de oameni“, a zis membrul echipei de filmare.

Noul „Top Gear“, un eşec 

Recent, Chris Evans şi-a anunţat plecarea din postura de prezentator al show-ului „Top Gear“, după ce noul sezon al emisiunii automobilistice nu a fost apreciat de telespectatori. Un motiv al plecării vedetei este dat şi de cifrele de audienţă în continuă scădere. „Renunţ la «Top Gear»“, a scris el pe Twitter. „Am dat tot ce am avut mai bun, dar cumva nu a fost de ajuns. Echipa cu care am lucrat este extraordinară, le doresc tot norocul“, a continuat prezentatorul. Mai mult, Chris Evans este anchetat de poliţie în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală. 

FOTO „Daily Mail“ 

Ieşirea din scenă a lui Chris Evans are loc în condiţiile în care audienţa „Top Gear“ a atins un prag minin absolut de doar 1,9 milioane de telespectatori, la ultimul episod al noului sezon, notează „The Guardian“. Al şaselea episod al seriei fără Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond a adunat sub două milioane de telespectatori, cu un milion de telespectatori sub episodul antenrior şi la jumătate faţă de episodul patru al sezonului nou. Prin comparaţie, primele două episoade ale sezonului de anul trecut al emisiunii, prezentată pe atunci de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, au fost vizionate de 6,41 milioane respectiv 6,56 milioane de telespectatori. 

FOTO „Daily Mail“ 

Recent, Matt LeBlanc ameninţa conducerea BBC că părăseşte „Top Gear“ dacă Chris Evans nu este concediat. Motivul? Se pare că Evans se poartă grosolan cu el şi cu ceilalţi membri ai echipei de producţie, motiv pentru care a devenit frustrat şi nu poate lucra cu acesta. Vestea a produs un val de nedumerire în interiorul BBC, mai ales în condiţiile în care filmările pentru următorul sezon „Top Gear“ sunt programate pentru luna septembrie, arată „Daily Mail“

FOTO „Daily Mail“ 

După ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul „Top Gear“ s-a confruntat cu numeroase probleme - mai mulţi producători au demisionat, câţiva membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitaţi au renunţat la participarea în acest show TV. 

Chris Evans, afectat 

Absenţa trio-ului de succes format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, care au părăsit Top Gear la sfârşitul sezonului trecut, s-a dovedit o schimbare mult prea mare şi decisivă pentru unii telespectatori, având în vedere audienţele în continuă scădere pe care le înregistrează noul sezon, prezentat de Chris Evans şi Matt LeBlanc. Astfel, producătorii au decis să adopte o altă strategie şi să le acorde lui Evans şi LeBlanc un rol secund în emisiune, după ce prezentatorii show-ului conex „Extra Gear“, Rory Reid şi Chris Harris, au avut o primă apariţie la „Top Gear“ şi s-au bucurat de reacţii pozitive. Astfel că, materialele pre-înregistrate cu Reid şi Harris vor ocupa un spaţiu mai mare în emisiune. 

Nu demult, Chris Evans a fost fotografiat în timp ce bea vin în faţa unei case abandonate, din apropiere de locuinţa sa din Londra, la scurt timp după ce BBC a anunţat că cifrele de audienţă ale emisiunii au scăzut cu o treime. Evans şi-a ascuns chipul cu o şapcă şi cu ochelari şi părea că nu vrea să comunice cu nimeni. Din când în când îşi privea telefonul şi sorbea dintr-un pahar cu vin, fără să fie deranjat că la câţiva paşi de el se aflau mai multe pubele de gunoi, a scris „Daily Mail“.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările