Kanye West, al doilea rapper miliardar în dolari. Cum a ajuns artistul la impresionanta avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kanye West este al doilea rapper miliardar în dolari, potrivit revistei Forbes, care a reanalizat proprietăţile şi acţiunile acestuia.

Reverificarea a fost făcută la cerere, scrie NME. Averea rapperului este estimată acum la 1,3 miliarde de dolari.

Astfel, el este al doilea, după Jay-Z, cu avere de peste 1 miliard de dolari.

Mare parte din averea lui West este reprezentată de acţiunile deţinute de el în compania Yeezy, despre care Forbes a scris că valorează în total 1,26 de miliarde de dolari. 

Muzica reprezintă o parte mai mică din total, deşi el este unul dintre artiştii cel mai bine vânduţi în ultimii 20 de ani. Casa lui de discuri, GOOD Music, şi drepturile asupra discografiei sale au fost evaluate la cel puţin 90 de milioane de dolari.

Kanye West deţine, între altele, mai multe imobile - în valoare de 81 de milioane de dolari - şi terenuri - în valoare de 21 milioane de dolari. 

Forbes a menţionat că unele dintre cifre nu au fost verificate independent. West a spus că publicaţia l-a subevaluat, susţinând că are o avere de 3,3 miliarde de dolari.

Drept răspuns, Forbes a comparat autoevaluarea rapperului cu regula informală folosită în cazul evaluării averii preşedintelui Donald Trump: „se ia oricât a insistat viitorul preşedinte că valorează, se împarte la 3, şi de acolo începeţi să şlefuiţi“.

Noua analiză Forbes a fost, în mare, determinată de nemulţumirea arătată de West pentru că nu a fost inclus în lista anuală a miliardarilor, publicată luna trecută.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite