Florin Ristei: „Am nimerit pe Antena 3 şi m-a luat durerea de stomac. Oameni buni, ieşiţi la vot“

Florin Ristei: „Am nimerit pe Antena 3 şi m-a luat durerea de stomac. Oameni buni, ieşiţi la vot“

Florin Ristei FOTO Facebook

Cântăreţul Florin Ristei (31 de ani), care până de curând a fost prezentator la Antena 1, a postat un text în care a criticat Antena 3 şi i-a îndemnat pe români să iasă la vot pe 26 mai.

Florin Ristei a scris, pe contul lui de Facebook, un text în care critică postul de televiziune Antena 3 şi îi îndeamnă pe români să voteze la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe Justiţie din 26 mai.
 
Fostul prezentator al postului Antena 1 s-a arătat indignat de modul în care Antena 3 „ia banii oamenilor“ prin intermediul unui televot. Totodată, artistul consideră de domeniul SF-ului „tonul şi aroganţa discursului“ invitaţilor.
 
„Am nimerit şi am lăsat, din greşeală, 30 minute la Antena 3 şi m-a luat durerea de stomac, de nervi. În afara faptului că fac un «televot», prin care iau banii oamenilor care pică în plasa sondajului, tonul şi aroganţa discursului unor invitaţi sunt de domeniul SF-ului“, a scris Florin Ristei pe Facebook.
 
Ristei şi-a continuat textul prin a-i îndemna pe români să iasă la vot, considerând că această acţiune este „singura posibilitate de a face ceva“: „Oameni buni, ieşiţi la vot. Ştiu că v-aţi pierdut încrederea şi în corectitudinea acestuia, însă e singura noastra posibilitate de a face ceva. Votaţi orice, numai votaţi, votaţi şi la referendum, şi la europarlamentare, şi la preşedinţie, votaţi“.
   

Nu este prima dată când cântăreţul Florin Ristei reacţionează, în mediul online, cu privire la diverse contexte în care se află ţara. Recent, câştigătorul „X Factor“ în 2013 i-a criticat pe românii care cer autostrăzi, spaţii verzi sau locuri de parcare, dar care nu se comportă adecvat în anumite situaţii
 
În cazul referendumului pentru familia tradiţională, el a scris un text în care i-a îndemnat pe români la boicot
 
Cu altă ocazie, artistul a postat un mesaj ironic la adresa credincioşilor aflaţi la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, care se „calcă în picioare“, cu scopul de a obţine „un loc în faţă“, subliniind faptul că nu înţelege „spiritul de turmă“. 
 
Cu un an în urmă, Ristei l-a atacat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea după ce acesta le-a cerut scuze „miilor de români care stau în puşcărie“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: