Florin Răduţă, câştigătorul „X Factor 2015”, diagnosticat cu tumoră la stomac: „Vreau să fiu bine, vreau să trăiesc”

Florin Răduţă, câştigătorul „X Factor 2015”, diagnosticat cu tumoră la stomac: „Vreau să fiu bine, vreau să trăiesc”

Florin Răduţă este câştigătorul X Factor 2015.  Sursă: Antena1

Florin Răduţă, câştigătorul „X Factor 2015”, trece prin momente cumplite. Talentatul solist din Târgovişte se confruntă de şapte luni de zile cu probleme grave de sănătate. Medicii i-au pus, recent, un diagnostic crunt: tumoră la stomac, iar joi, 22 iulie, acesta va fi supus unei biopsii, pentru a afla dacă tumora este malignă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Răduţă (25 de ani) trece printr-un calvar din luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost infectat cu Covid-19, împreună cu bunica sa. Cântăreţul a trecut printr-un adevărat chin din cauza ulcerului, afecţiune cu care se confruntă de mai mulţi ani. Tratamentul a început să nu-şi mai facă efectul şi, după medicamentaţiile puternice, administrate pentru infectarea cu coronavirus, problemele de sănătate s-au dublat şi, potrivit spuselor artistului, stomacul „i s-a rupt în două”. Florin Răduţă este devastat, după ce a primit recent un diagnostic crunt din partea medicilor. Solistului i-a fost depistată o tumoră la stomac, iar joi, 22 iulie, urmează să facă o biopsie la Spitalul Fundeni din Capitală.

Citeşte mai mult pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările