Florin Chilian: „Sunt singurul artist român care nu a cântat niciodată pentru un partid politic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Florin Chilian (50 de ani) mărturiseşte că nu a cântat niciodată pe banii politicienilor şi se declară mândru că numele lui nu a fost asociat cu lumea în care aceştia se învârt.

Florin Chilian nu este adeptul festivalurilor organizate de primari din diverse partide ori alte evenimente legate într-un fel sau altul de cei care conduc ţara. 

Deşi şi-a început cariera de 18 ani, artistul a rămas într-o garsonieră de 25 mp, dar se declară fericit că nu imaginea lui nu a fost asociată cu vreo „culoare“ politică, scrie Libertatea

„Da, sunt singurul artist român care nu a cântat niciodată pentru nici un partid politic, în nici o campanie electorală, niciodată de când am lansat primul meu album, «Iubi – Interfaţă la realitate»“, a declarat Chilian sursei citate. 

„Poate că sunt un prost. Un alt prost ca mine ori mai mare ca mine, la acest capitol, vă asigur că nu există, cel puţin nu în România“, crede cântăreţul, care e conştient ce avere putea strânge dacă făcea compromisuri. 

Chilian nu se mândreşte şi cu faptul că oferă ajutor celor aflaţi în nevoie, ceea ce îi aduce la fel de multă bucurie: „Sunt campion şi la un alt capitol sensibil. Nu cred că mai există vreun artist care să fi susţinut atâtea concerte în scop umanitar. Din 2001, din 20 de concerte susţinute, 16 au avut un scop caritabil. Faceţi voi calculul referitor la sumele de bani strânse ori donate celor care aveau infinit mai multă nevoie decât mine de acei bani“, a completat Chilian. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite