Florin Călinescu, reacţie dură la noua gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de lucru din Spania: „Nici în Stan şi Bran n-am văzut fază ca aia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedeta de televiziune Florin Călinescu a avut o nouă reacţie critică la adresa premierului României FOTO ProTV
Vedeta de televiziune Florin Călinescu a avut o nouă reacţie critică la adresa premierului României FOTO ProTV

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a scris o postare pe Facebook în care a comentat vizita de lucru a Vioricăi Dăncilă în Spania, unde premierul României a făcut o gafă de protocol.

Florin Călinescu a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, la noua gafă a prim-ministrului Viorica Dăncilă, când s-a aşezat în locul premierului spaniol, Pedro Sanchez şi a declarat că nici în filmele cu Stan şi Bran nu a văzut o asemenea „fază“. 

În plus, Călinescu îi sugerează în mod ironic Voricăi Dăncilă să-şi concedieze consilierii, „în frunte cu Vâlcov şi Alexandreasca“, după care să demisioneze ea însăşi. 

„Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă. Cretin e ăla de te-a pus în fruntea Guvernului. Nici în Chaplin, nici în Stan & Bran, nici în nimeni, nu am văzut fază ca aia cu scaunele, de o făcuşi acu’ pân Spania. Domnu’ Viorica, dă-i dracu’ afară pă toţi consilierii, în frunte cu Alexandreasca şi Vâlcov. Nu vezi că te compromite? Şi p-ormă dă-te şi tu. Să moară Livulică de bubă... Io am crezut că te chemase regele espaniol să îi faci curat pân odăi, un chec, o sarmală, ceva... şi după, să-l întrebi: muy e bien? Nasol e că la sărăcia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi“, a scris Călinescu. 

Vedeta de televiziune, care a avut numeroase reacţii vehemente, de-a lungul timpului, la adresa politicienilor români, a avut un mesaj „de avertizare“ şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea: „În altă ordine de idei, gata vacanţa, aşa că Livulică, ai em bec! (n.r. - m-am întors“)“, a scris Călinescu. 

Premierul Viorica Dăncilă (54 de ani) s-a întâlnit joi cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez (46 de ani) la Palatul Moncloa. Reprezentanta Guvernului de la Bucureşti a avut probleme în ceea ce priveşte scaunul pe care să stea, aceasta alegând prima dată locul omologului spaniol.

La întâlnire a existat şi un moment de confuzie, adică în momentul când premierul român s-a aşezat pe scaunul celui spaniol.

Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită de lucru în Spania, a fost primită de Regele Felipe al VI-lea cu care a discutat despre relaţiile româno-spaniole şi buna integrare a celor peste un milion de români care trăiesc şi muncesc în această ţară. Din perspectiva preluării preşedinţiei României la Consiliul UE, în prima jumătate a anului viitor, s-au discutat aspecte legate de pregătirile şi priorităţile ţării noastre pentru acest mandat.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite