Florin Călinescu, mesaj dur către Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat pe iniţiatorul mişcării #şîeu că face circ: „Tu treci la aprozare şi napolitane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu FOTO PRO TV
Florin Călinescu FOTO PRO TV

Florin Călinescu (62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea (56 de ani) pentru declaraţia făcută la adresa iniţiatorului campaniei „România vrea autostrăzi“, pe care l-a acuzat că „face circ“.

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu a comentat cu privire la declaraţiile făcute de Liviu Dragnea în timpul protestului „România vrea autostrăzi“ de astăzi, de la ora 15.00. 

Liderul PSD l-a atacat vineri pe iniţiatorul mişcării #şîeu, antreprenorul Ştefan Mandachi, spunând despre acesta că e un „şmecher” care face „circ” şi că PSD-ul a început să lucreze la primii „metri reali” de autostradă. 

Vedeta Pro TV l-a îndemnat pe Dragnea „să treacă la aprozare şi napolitane“, aşa cum „a promis“. 

„Aflat într-un cuib dâmboviţean de viespi pesediste, Liviulică a mai ejaculat o tonă de venin. Că Mandachi a făcut circ. Că doar el, Liviulică şi partidul respectiv, vor face autostrăzi în această ţară, pe care doar ei o iubesc. Mandachi a făcut ceva. Liviulică, tu treci la aprozare şi napolitane, aşa cum ne-ai promis“, a fost mesajul lui Călinescu.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi au întrerupt activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, a inaugurat, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova. 

Protestul „România vrea autostrăzi“, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea: Nişte nemernici mincinoşi şi trădători merg în diaspora să spună că românii au plecat din cauza PSD

Liviu Dragnea, atac la Opoziţie: Vor ca românii să fie chiriaşi în propria ţară, sclavi pe plantaţie. Cioloş a pregătit ţara să fie făcută cadou

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite