Florin Călinescu: „Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism“. Ce spune actorul despre Tudorel Toader

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu FOTO Pro TV
Florin Călinescu FOTO Pro TV

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a reacţionat critic la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care a încercat să măsluiască voturile pentru Laura Codruţa Kovesi din Comisia LIBE a Parlamentului European.

Laura Codruţa Kovesi (45 de ani) a obţinut 26 voturi, miercuri, în Comisia LIBE a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziţiei de procuror-şef al Parchetului European. 

Florin Călinescu a comentat succesul fostei şefe a DNA şi e de părere că ministrul justiţiei Tudorel Toader, pe care îl cataloghează drept „slugă“, „ar trebui să dispară“ în acest caz. 

Vedeta de televiziune a criticat-o şi pe Maria Grapini, despre care afirmă că „la capitolul cretinism bate orice record“, în contextul în care europarlamentarul PSD a numărat „greşit“ voturile pentru Kovesi din comisia LIBE. 

„În cazul în care Codruţa devine procuror european, în mod normal măcar sluga Tudorel ar trebui să dispară. Că Liviulică şi Tăriceanu nu cred că se gândesc la treaba asta. Încă. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record... Hai, Codruţa, că se poate...“, a fost mesajul vedetei de televiziune. 

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter, candidatul german.

Decizia LIBE vine după ce şi Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a decis, marţi seară, că Kovesi e cel mai potrivit candidat pentru acest post.

Astfel, în acest moment, Kovesi este candidatul susţinut de Parlamentul European pentru funcţia de procuror şef european.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite